Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Nederlag til Ribe Esbjerg HH

Kristian_Ruben_Poulsen.jpg
07-12-2015

Der var dømt bundkamp da Skive fH søndag aften tog imod Ribe Esbjerg HH - i kampen om at undgå sidstepladsen, men også at få føling med 12. placerede Nordsjælland.

Efter en intens kamp, hvor fighten var i hovedsædet, kunne gæsterne fra sydvestjylland desværre trække sig tilbage med de to point. Ribe Esbjerg var i téten gennem det meste af kampen, men en godt slutspurt i første halvleg sikrede at vi kun var nede med en - 13-14 - ved pausen. I anden halvleg gentog billedet sig. Vi kommer skidt fra start, og Ribe Esvjerg førte i flere omgange med tre mål, men bl.a. på grund af tre udvisninger til gæsterne kommer vi flot tilbage, og er i vinderposition ved stillingen 21-19 med fem minutter igen.

Desværre holdt det ikke denne gang, og man kan på ingen måde kalde gæsternes sejr for ufortjent, men med lidt bedre udnyttelse af vore chancer, ikke kun i slutfsasen men gennem hele kampen, kunne de to point nemt have blvevet i Skive.

Bedst hos os var topscorer Dennis Albæk og så målmand Krstian Ruben Poulsen, der bl.a. reddede to straffekast.

 

Skive fH - Ribe Esbjerg HH  22-24 (13-14)

Målscorere SfH: Dennis Albæk 8, Mads Øris Nielsen 4, Michael Pedersen 4 (1), Andreas Toudahl og Nickolei Jensen 2, Per Ryberg og Patrick Sanggaard 1. REHH: Morten Nyberg 9, Mortgen Vium og Jacob Holm 5.

Udvisninger: SfH: 4 x 2 min.  REHH: 7 x 2 min.

Tilskuere: 852.