Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Nickolei Jensen skifter væk fra Skive fH

Nickolei_jensen.jpg
29-12-2015

Pressemeddelelse fra Skive fH

 

Nickolei Jensen skal have ny hjemmebane.

 

Efter at have spillet de sidste 5 år på Skive fH’s bedste herrehold i enten 1.division eller Ligaen, stopper Nickolei efter denne sæson.

 

Direktør Peter Andersen siger:

”Nickolei har med sin måde at agere på været en meget stor rollemodel for alle i Skive fH, lige fra unge spillere i ungdomsafdelingen til medspillere på sit eget hold.

 

Med en indgang til tingene om at man ikke skal give op, og at hårdt arbejde kan betale sig, er han prototypen på den spiller der bliver anfører – og det er han. Anfører på både det sportslige og sociale plan.  

 

Derfor med både glæde og sorg at vi skal sende Nickolei videre i sit håndboldliv.

 

Glæde fordi vi – igen – sender en kvalitetsspiller videre i et håndboldsystem, som vi ikke selv kan matche på økonomi.

Glæde fordi vi har været med til at give Nickolei muligheden for at komme videre.

 

Og med sorg fordi vi igen skal se andre og bedre stillede klubber tage vores spillere, selvom vi ved at det er sådan tingene fungerer.

Med også med den sorg der naturligt kommer når man ikke i hverdagen skal omgås en god fyr, der spreder sjov og glæde omkring sig.”

 

Nickolei Jensen udtaler om sit kommende skifte:

” Det er selvfølgelig et vemodigt farvel, men jeg vil gerne prøve noget nyt, med udgangspunkt i mere håndbold end det som Skive fH kan tilbyde.

 

Jeg har altid været glad for at være i Skive med det miljø og de mennesker som er i og omkring klubben, og jeg er glad og stolt over hvad jeg har været med til udrette i Skive.

 

Der skal ikke være tvivl om at jeg er stadig Skive fH spiller resten af sæsonen, og mit mål er at sikre Skive en ligaplads til næste sæson, og det skal vi nok klare.!

 

 

Skive fH ønsker Nickolei alt det bedste i fremtiden – men som Nickolei selv udtaler, skal vi lige have gjort arbejdet færdigt i denne sæson.

 

Med venlig hilsen

Skive fH

Peter Andersen