Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Nickolei Jensen vender hjem!

Nickolei_Jensen_vender_hjem.png
26-03-2018

Det er med stor glæde vi henter et særdeles velkendt ansigt tilbage i Freja Arena. I sommeren 2016 drog den mangeårige Skive fH-spiller Nickolei Jensen til Mors/Thy Håndbolds ligahold i forbindelse med nedrykningen til 1. division, men fra begge parter var der bestemt ikke dårlige følelser. Vi har løbende fulgt udviklingen hos Nickolei, og her ser vi ham passe ideelt ind i de defensive og offensive planer for fremtiden. 

Med situationen, hvor vi næste år tager afsked med Nørager på playmaker-positionen, så åbner der en naturlig mulighed for at sige hej igen. Den chance har vi ikke forbipasset, og det har en lang række lokale sponsorer gjort mulig. Vi har mødt stor velvillighed for at præsentere netop Nickolei Jensen tilbage i den blå Kempa-trøje. 

Ved fælles hjælp fra ny personlig spillersponsor TKC Mad, Jyske Bank, Access Invest, Dahl Pedersen A/S, Fritz Dahl Biler og Kempa, da har vi formået at lande en etårig tilknytning af den rutinerede spiller med lokale rødder. 

”Det skal ikke være en hemmelighed familien og jeg selv gerne havde prøvet udlandet af, men sådan skulle planerne ikke falde ud denne gang. I den forbindelse vil jeg gerne til en klub jeg kunne føle mig tryg med en god portion spilletid, og det har vægtet tungt i min beslutning. Skive er et spændende projekt, så jeg ser frem til at repræsentere klubben igen”, fortæller Nickolei, der i fem seniorsæsoner spillede i Skive fH inden skiftet nordpå. 

På banen vil den strategiske spiller gerne påtage sig en markant rolle som playmaker. 

”Jeg kommer med en god portion erfaring fra 2 år i ligaen ved Mors/Thy, og så skal jeg være med til at sætte kombinationerne op. Jeg håber at kunne tage dirigentstokken tilbage i mine hænder, og så må vi ellers se hvor vi bærer resultaterne hen af. Der er sket meget siden jeg var i klubben sidst, men det virker som rigtig gode drenge i et ungt projekt”, fortæller Nickolei, der den 9. februar blev 27 år.  

Vi arbejder endnu på at lukke næste sæsons trup, men aktuelt har vi et godt udgangspunkt for et slagkraftigt mandskab. I den nærmeste fremtid kan vi afsløre mere godt nyt, men I må vente lidt endnu 😊😊