Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Nørager og Pugholm drager videre

Noerager_og_Pugholm.jpg
28-02-2018

Foto: BenjaminChristensenFoto

Efter denne sæson forlader Nicolaj Nørager og Nicolai Pugholm Skive fH. Begge spillere fortjener den største ros i deres måde at være forbilleder for de unge talenter i klubben, og vi tager afsked med et par spillere der satte scenen på mange fronter.

I omklædningsrummet er Pugholm en person man lytter til, og så har kompetencen som en sublim tovholder altid bidraget til at truppen fungerer godt socialt.

Nørager var i sidste sæson et stort aktiv i den næsten fuldendte sæson, og der skal fra klubbens side ikke herske tvivl om kvaliteterne. Der ligger en stor fremtid for begge, og vi ønsker dem inderligt al god vind fremover. Det er altid en fornøjelse at følge med fra sidelinjen - også selvom det desværre ikke bliver i blåt de kommende år.

Igennem 5 sæsoner har Pugholm og Ole Bitsch haft et solidt samarbejde i Randers HH og Skive fH, og det bliver da også mærkeligt han fremover ikke længere står på holdkortet erkender cheftræneren.

”Pugholm har en kæmpe stjerne ved mig, og jeg havde også gerne set ham fortsætte i Skive. Sommetider er der nogle ting der ikke hænger sammen af den ene eller anden grund, men han har betydet enormt for os på og udenfor banen. Han kommer til at bidrage med en masse på hans nye hold, så herfra er der ingen sure miner. Jeg ønsker ham kun al mulig held og lykke fremover, og så håber jeg at arbejde sammen med ham på et senere tidspunkt”, fortæller Ole Bitsch.

Selvom det hidtil kun er blevet til to sæsoner sammen med Nørager, så er det også en spiller der har sat sit præg på holdet i gode og mindre gode tider.

”Personligt og for holdet havde alle forventet at kunne præstere lidt bedre, men i Nørager afgiver vi en spiller der er ”klubbens mand” hvor end han befinder sig. På et tidspunkt håber vi også at se ham i blåt igen, men sådan som landet ligger venter der et nyt eventyr for ham, og det kan vi kun unde ham. Han er 21 med en masse gode håndboldår foran sig”, forklarer Ole Bitsch

Heldigvis har vi halvanden måned med 6 spændende kampe foran os, så afskeden ligger gudskelov ikke lige for døren. Allerede på fredag starter togtet mod en god afslutning på sæsonen, for her gæster vi Stoholm i et længe ventet lokalopgør.