Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Nr. 47 bliver i Skive fh

Nickolei_Jensen.jpg
02-05-2015
Der har siden Nickolei Jensen gjorde brug af sin kontraktoption pr. 31/1 været en del gætterier på hvor han kunne fortsætte karrieren. I gennem hele forløbet har både Skive fH og Nickolei gjort opmærksom på at der har været en god dialog mellem begge parter om en fremtid i klubben. Den fremtid er det næste års tid på plads, da Nickolei har underskrevet en ny 1 års kontrakt med klubben.
 
"Det er vi meget glade for i bestræbelserne på at lave et Liga hold der rent faktisk kan byde trods i den kommende sæson, og med Nickolei får vi en spiller der har prøvet at være med på det niveau der kræves for at kunne begå sig i Ligaen. Han har som spiller hele tiden haft ambitioner om at det var i øverste række han ville spille, og det ønske har han jo selv været med til at opfylde med oprykningen til Boxerligaen" siger direktør Peter Andersen og fortsætter: "Der er altid mange spekulationer omkring spillere og deres fremtid, men vi har hele tiden været i en konstruktiv snak med ham om at Skive fH har de muligheder som han efterspørger, og set i lyset af vores status som Ligahold, er det vist kun blevet bedre" siger direktøren med et smil på læben.
“Nickolei er samtidig født og opvokset i Skive, har brugt rigtig mange timer i hallen og det er faktisk et vigtigt signal at sende fra Skive fH’s side, at vi rigtig gerne vil have lokale kræfter omkring vores herre elitehold". 
 
Trænerteamet er også godt tilfredse med aftalen og assistenttræner Peter Laursen glæder sig til at arbejde med Nickolei “Han er en super god fyr at have i truppen, han dækker rigtig godt op, og han er samtidig tovejsspiller, så vi kan fastholde det flow der skal til for at sætte pres på modstanderne” 
 
Nickolei selv siger: “ Det er med glæde at jeg spiller næste sæson i Skive fH. Efter at have spillet i Ligaen har det hele tiden været mit store mål, og på et tidspunkt så det ikke ud til at det kunne nås med Skive til den kommende sæson, men med en fantastisk indsats af hele holdet nåede vi det, og spillede os velfortjent til Ligapladsen. Jeg vil være en del af det hold der fortsætter i Ligaen og gøre alt jeg kan for at vi kan sætte vores aftryk i den kommende sæson”