Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Ny hal og sorte tal på bundlinjen… igen!

12.jpg
  • 12.jpg
  • billede.jpg
28-09-2017

Onsdag aften afholdte Skive fH ordinær generalforsamling, og på den kom det frem, at der økonomisk er hold i hanke bag både forening- og elitedelen. For andet år i træk kunne der berettes om sekscifrede sorte tal på bundlinjen. Dermed styrkes egenkapitalen til knap 1 million, hvilket skal danne et sundt fundament mange år frem.

Imens en række elitesatsninger har udskilt deres førstehold i særskilte selskaber rundt i Danmark, er der i Skive forenede Håndboldklubber én samlet forening under samme selskab, dækkende lige fra de yngste U2-spillere til elitedelen 1. division herrer, men også Handball Kids og Handy Ball – hold hvor alle kan være med, og hvor humøret er den største drivkraft.

Som en af de største håndboldforeninger i Danmark er det klare mål ikke at bruge penge der ikke er i kassen – en mission der de senere år har holdt vand, grundet almindelig sund fornuft og grundig prioritering i dagligdagen fra administration og bestyrelse.

På trods af parametre som halbyggeri, nye holdopstarter, misset oprykning for eliten mv. i det forgangne sæson, er foreningen formået at komme i mål på den finansielle front, og samtidig har Skive fH via KCL tilføjet en ekstra hal til fremadrettet at samle flere hold på samme adresse til gavn for et pulserende håndboldmiljø med 3 haller der vil komme til at syde af håndbold. Et håndboldmiljø der ligeledes vil komme til at stortrives i de nye klublokaler der står klar til senest nyår. Et stort ønske for klubben er dermed realisereret, men giver samtidig plads til nye tanker om den klubkultur der ønskes fremadrettet. Et punkt og ønske der klingede klart igennem hos de fremmødte på generalforsamlingen.

For at kunne sætte en stor streg under troværdigheden, kom der på foranledning af formand Mogens Garders ord kransekage og champagne sponsoreret af henholdsvis Kvickly Skive og Pedersborg Vin på bordet til de fremmødte midtvejs. På generalforsamlingen for et år siden blev der lovet at hvis Hal C var i brug på dette års forsamling, ville klubben give champagne, og man skal holde hvad man lover.

Hal C er allerede blevet et stort hit hos de mange ungdomshold, og blandt spillere og trænere er der rift om at få lov til at træne netop dér. Det er en hal der bliver til stor gavn for alle i og omkring Skive fH.

På sponsorfronten kunne der berettes der stadig arbejdes med at tilknytte nye partnere, så står du og kender en der vil biddrage til en velfunderet forening med hovedprincippet tæring efter næring, så er du hjertens velkommen til at kontakte bestyrelse eller administration.


Slutteligt indtræder Judith Blach Olesen og Jonas Fangel i Skive fH’s bestyrelse, imens Simon Jensen og Søren Axelsen udtræder da de ikke ønskede genvalg. Palle Christensen blev genvalgt til bestyrelsesarbejdet.