Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Ny spiller til Skive fH

Skive_fH_logo-page-001.jpg
27-04-2015

Den tidligere GOG, Otterup, Svendborg og nuværende Stoholm spiller Emil Drejer skifter til Skive fH.

Med tilgangen får Skive fH endnu en kvalificeret spiller på venstre fløj til at supplere Johnny Landberg, der fortsætter i klubben.

 

Emil er en hurtig fløj, der er skolet i GOG’s kontraspil, fintestærk og afslutningssikker når han går på målet.

 

Allerede for et år siden var Emil i kikkerten hos cheftræner Simon Sørensen, men på det tidspunkt var betingelserne for et skifte ikke optimale da Emil læser til lærer og lige var flyttet til Århus for  at fortsætte sit studie.

 

Emil Drejer: ”Med den tid det tager at være med på topniveauet indenfor dansk håndbold vurderede jeg at det var vigtigere at få styr på studie og flytning inden jeg kunne dedikere mig 100% til håndbolden, og derfor valgte jeg en station i Stoholm inden jeg har følt at der er styr på det hele og jeg kan gå ind til opgaven på det niveau der kræves for at spille håndbold i Ligaen med  Skive”

 

For Skive fH er det et godt supplement til truppen med tilgangen af Emil Drejer. Direktør Peter Andersen ser frem til en stærk kontraspiller på banen, og en spiller der ligesom resten af den kommende trup i Boxer herreligaen vil gøre alt for at forsvare den blå trøje i den kommende sæson. ”Emil er med sin håndboldopvækst på Fyn jo skolet med kontraspillet i sit DNA, og det er et af de parametre vi skal arbejde på i den kommende sæson, når vi med udgangspunkt i et stærkt forsvar skal skaffe point på kontoen”

 

Emil Drejer siger yderligere:” Jeg forventer en sæson med masser fight og vilje på holdet. Jeg glæder mig til at få en træner som Simon, der virker til at have en masse taktiske træk og en lyst til at udvikle spillere individuelt. Jeg glæder mig også til at træde ind på et hold som har stået sammen i medgang og modgang, og som spiller kan jeg godt se mig selv som en del af holdet. Både på min plads og på backen ser jeg frem til at få et godt samarbejde.

og sidst, men ikke mindst så er jeg klar til at skrue fuldt op for håndbolden og yde alt jeg kan for at leve op til forventningerne der er til mig og holdet.”

 

Simon Sørensen er tilfreds med tilgangen af Emil:

”Det er vigtigt at have gode spillere på alle positioner, hvis man skal begå sig i håndboldligaen og med Emil får vi en dygtig fløjspiller med spidskompetence i kontraspillet. Så jeg ser det som et godt supplement til Johnny, så vi har en god sund konkurrence på den position med to dygtige spillere.”

 

Emil Drejer har underskrevet en 1 årig kontrakt for den kommende sæson.