Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Ny U landsholdsspiller til Skive fH

weinreich_underskriver_2.png
21-04-2016

20-årige Jacob Weinreich Sørensen kan i dag føjes til listen over de nye, spændende og unge spillere, som skal føre Skive fH videre efter nedrykningen til 1. division. Den 1,95 meter høje målmand har fået en to-årig kontrakt og skifter fra HC Midtjylland.
 
Jacob Weinreich er i lighed med flere af de øvrige, nye spillere en mand med masser af erfaring fra diverse danske U-landshold, og han er med stor sandsynlighed med, når U20-landsholdet til sommer spiller om EM på hjemmebane i Kolding og Vamdrup. I øvrigt sammen med sine kommende holdkammerater i SfH-trøjen, Nicolaj Nørager og Mathias Bitsch.
 
I kraft at sin styrke og erfaring fik Jesper Sørensen tæt ved fuld spilletid i målet sidste sæson. Det er ikke en situation, som er god i det lange løb, og derfor har klubben ledt efter en mand, der kan øge konkurrencen og give Jesper kam til det hår, han har tilbage.
 
“Vi vil med tilgangen af Jacob Weinreich få en ung høj målmand der kan nå rundt i hele målet og dermed komplementere vores målmænd i klubben”, siger direktør i Skive fH Peter Andersen.
 
Jacob Weinreich ser frem til de nye udfordringer:
“Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang i Skive. Efter en sæson, der desværre har været præget af skader og knap så meget spilletid i HC Midtjylland, ser jeg i den grad frem til skiftet, som jeg tror, er et rigtig godt match for mig personligt, siger han.
Jeg ser frem til at blive en del af keeperteamet i klubben, samt projektet i Skive, som lyder særdeles spændende. Forhåbentligt kan Skive være stedet, hvor jeg kan få lagt endnu mere på mit spil og fortætte min udvikling.”
 
Med en to-årig kontrakt til Jacob Weinreich viser vi, at vi har gang i et projekt, som peger længere frem end bare til næste sæson. Vi har stor tro på fremtiden med elitehåndbold i Skive afslutter Peter Andersen
 
Med sportslig hilsen
 
Skive fH