Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Ny uge - ny udfordring

IMG_20190204_160302.jpg
05-02-2019

Uge 5 blev endestationen for tiden som ubesejret i syv kampe, og med nederlaget til HEI Skæring skal der igen bruges et par minutter på at kigge indad. Offensivt blev det til 33 scoringer, og det burde være nok til at vinde de fleste kampe i 1. division.

Desværre var balancen imellem forsvar og keepere langtfra optimal, og med 34 scoringer imod skulle en af hovedårsagerne til nederlaget findes her. Inden opgøret havde HEI lavet små 27 mål i snit, så taget holdets daværende placering som nummer tredjesidst i betragtning, er det et mandskab der på rigtig gode dage scorer mange mål (ottendeflest i 1. division). Det er dog næppe en undskyldning ifølge cheftræner Ole Bitsch, der ovenpå nederlaget så plads til forbedringer.

Med Randers HH kan der igen drages mange paralleller til 2019’s tidlige opgør, og måske i særdeleshed til torsdagens hjemmekamp mod HEI Skæring. Vi skal ikke lade afgørelsen falde i hænderne på tilfældigheder, men selv afgøre tingene til vores fordel. Randers er mandskabet der indtil nu har lukket flest mål ind (et snit på lige under 31 mål pr. kamp), mens Skive har den klart bedste offensiv i rækken med over 32 scorede mål pr. kamp. Der er dog stor respekt for torsdagens modstander.

”De er udfordret på ikke at have fået stabiliseret defensiven, for der står et par fine målmænd i Kevin Fisker, Victor Warrer og Rasmus Poulsen inde bagved. Det er noget Randers naturligvis har fokus på, og baseret på deres offensive tilgang, så har vi flere forsvarskombinationer vi kan prøve af. Vi lukker også lidt for mange mål ind, og det har vi haft en snak om. Jeg synes der er et stort ansvar i hvor meget vi indsatser i forsvarsaktionerne, og det startede vores mandagstræning med en snak omkring”, lyder det fra cheftræner Ole Bitsch.

”Jeg synes at Randers har et virkelig fint mandskab, og de kan ikke klage over bredden i truppen længere. Tidligere har de hungret efter flere spillere at skifte med, og de har de fået, senest med tilgangen af Nicklas Møller, Daniel Holleufer, Mathias Juel og Anders Risdal over julepausen. Det skal vi være klar til at modstå, og deres start-7’er har fin kvalitet med en Toke Schrøder, Jacob Aaquist og Anders Risdal, som må siges at være en god bagkæde i 1. division”.

Der er kampstart torsdag aften klokken 19:30 i Arena Randers, og målsætningen, som altid, er at komme fra hallen med 2 point og en god oplevelse.