Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Ole: Presset er på AJAX

Roedt_kort_til_Sanggaard_-_Pugholm_forstaar_ingenting_ud.JPG
13-09-2018

Efter en skøn debutsejr over Frederikshavn FI venter der en opgave af en anden størrelse, når Ole Bitschs tropper lørdag klokken 14:00 besøger Bavnehøj Hallen og AJAX på Vesterbro. Sidste år bød også på en indledende sejr, men på trods af de 2 point efter 1 kamp vokser træerne ikke ind i himmelen.

”Det er svært at vurdere vores start ud fra 1 betydende kamp, men op til debuten i denne sæson har vi snakket meget om ydmyghed, og at alle opgaver skal tilgås med stor respekt. Vi har haft en god optakt med en række gode oplevelser i træningskampene, og vi kan tage til AJAX uden det store pres på vores skuldre, hvor der venter et hold der har oprustet over hele holdkortet, og blandt andet har slået TMS Ringsted’s ligahold i opstarten. Vi vil knokle igennem alle 60 minutter, og så kan vi se hvad det bringer i sidste ende”, lyder det fra Ole Bitsch onsdag eftermiddag, hvor truppen nyder en fortjent fridag.

Københavnerne har op til denne sæson for alvor hentet kvalitet ind, og må ganske hurtigt betegnes som en af bejlerne til ligaopspillet. Tilgange fra klubberne Flensborg-Handewitt, Skanderborg, Nordsjælland, Bjerringbro-Silkeborg, Ribe-Esbjerg, Randers og selvfølgelig Skive vidner om man mener oprykningsdrømmene meget seriøst, og med profiler som eksempelvis Andreas Ejlersen i målet, Minik Dahl Høegh, Oliver Roepstorff, Kasper Nielsen og ”vores egen” Patrick Sanggaard i ”marken”, for bare at nævne nogen, da skal der præsteres på det ultimative topniveau, hvis det skal blive til point på det sjællandske.

Den tidligere Skive-spiller Patrick Sanggaard er selv ganske spændt op til den første hjemmekamp i hans nye klub, hvor flere af de tidligere holdkammerater og eks-Skive fH’er som Nicolai Pugholm, Nicolaj Nørager og Dennis Albæk muligvis også kunne fristes forbi Bavnehøj Hallen.

”Jeg er blevet taget rigtig godt i mod af mine nye holdkammerater, og er hurtig faldet godt på plads i København, hvor vi har fundet et fint sted at bo. Jeg synes vores (AJAX’s) indledende nederlag mod TM Tønder på 30-24 kommer til at snyde lidt, for vi spiller en fin kamp med mange gode tilbud, men vi kender ikke helt vores besøgstid. Skive kommer med et rigtig godt kollektiv, og det tror jeg er fordelen i forhold til os, da de er lidt mere sammenspillet. I min optik er styrkeforholdet nærmest 50/50, men vi har naturligvis hjemmebanefordelen, og så glæder jeg mig bare til at se allesammen igen”, forklarer den mangeårige Skive-stregspiller, som især ser frem til at slås med Daniel Guldsmed igen – denne gang i hver deres farve trøje. 

Der er kampstart lørdag klokken 14, og vi håber selvfølgelig at se eksilskibonitter med hverdag i København i hallen. For de der gerne vil følge med hjemmefra, da kan man her følge livescore fra kampen, hvor du også har mulighed for at tilføje hele kampprogrammet til din kalender.

 

Seneste 5 indbyrdes kampe mellem Skive fH og AJAX København:

14.03.18            1 Div.                  Skive fH – AJAX København   28-28

08.11.17            1 Div.                  AJAX København – Skive fH   22-30

01.04.17            1 Div.                  AJAX København – Skive fH   26-22

10.12.16            1 Div.                  Skive fH – AJAX København   28-23

21.02.15            1 Div.                  Skive fH – AJAX København   30-27