Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Online billetsalg til Stoholm-kampen åbner mandag

Nicolaj_Noerager_og_Nicolai_Pugholm.jpg
29-10-2017

Nu på fredag tager Skive fH imod naboklubben Stoholm IF – mere end 6 år siden de to klubber sidst mødtes i en betydende kamp. Med kamptidspunktet en fredag aften, tilmed den dag de første snefnug drysser i form af Tuborgs Julebryg, er alle betingelser for en festlig aften i hus.

Der har til dette opgør været en overvældende interesse, og i Stoholm-udeafsnittet er de røde lamper tændte. Hallen skal pakkes til bristepunktet, imens spillerne på banen skal turde give blod, sved og tårer i bytte for 2 point. Med indledningen på sæsonen er der ingen undskyldninger – hjemmepublikummet skal forkæles med en sejr over Stoholm.

Til pre-game arrangementet har over 400 tilmeldt sig i løbet af de senere uger, og det giver naturligt et solidt tryk på tilskuerkapaciteten i Freja Arena. For at sætte antallet i relief med de øvrige kampe, så er det omtrent tre gange så mange deltagende i forhold til øvrige arrangementer før hjemmekampe.

Har du ikke købt din billet til det nostalgiske opgør endnu, så anbefaler vi du sidder klar ved computeren, når der mandag den 30. oktober klokken 13:00 åbnes op for online-billetsalget til årets lokalbrag i 1. division. Til info er puljen af resterende billetter ikke stor.

”Vi har siden i sommers oplevet en stor interesse for den her kamp, og nu kan vi åbne op for det almindelige billetsalg. Indtil nu har det været muligt at købe en VIP-oplevelse til spot-pris, hvilket også giver et rekordstort antal tilmeldte til vores pre-game arrangement. Det bliver ikke mere lokalt end det her, og på banen kommer der mange kampe i kampen”, fortæller Skive fH-direktør Peter Andersen, der kan byde velkommen tilbage til en lang række af tidligere Skive fH-spillere.   

Du kan her gå til billetsalg