Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Onsdagsbrag i Hal C

_I7Q3988.JPG
05-03-2019

Skive fH’s andethold herrer kæmper indædt for en ny sæson i 2. division, og næste rundes gæster er en af de direkte konkurrenter i den mission. Lemvig-Thyborøns andethold, NNFH Lemvig 2, kommer onsdag aften klokken 20:00 i KCL Skive – Hal C, og her venter der et meget vigtigt opgør for begge hold.

Skive-gutterne tankede en stor portion selvtillid med udesejren over HRH 74, Roslev i fredags, og nu handler det om at følge op på de fine takter. Gæsterne fra Lemvig er også kommet ind i en fin stime, hvor de har slået Viborg HK og Hornbæk SF 2 (andethold til Randers HH) de foregående kampe.

Vi håber mange kommer ud og støtter de unge gutter – de fortjener en hånd på vejen, hvor missionen som oprykkere har været klar fra dag ét: Det handler om at overleve, og en sejr onsdag aften vil være et stort skridt for Steffen Carstens gutter.

Udover onsdagens kamp resterer der 3 kampe mere: HEI, Skærring’s andethold på udebane søndag den 17. marts klokken 18:30, hjemmekamp mod Hornbæk SF 2 (andethold til Randers HH) søndag den 24. marts klokken 16:30, samt en udekamp mod Nørre Djurs HK lørdag den 30. marts klokken 16:00.

NNFH ligger aktuelt på 11. pladsen 2 point efter Skive fH, mens Skive-gutterne med en sejr kan slå et hul ned til den direkte konkurrent, og formentlig spille sig tættere på Hornbæk SF 2, der i samme runde møder rækkens nummer 3 fra Aars HK på hjemmebane.