Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Oprykkerhold med pondus

Rasmus_Hansen_kaster_rundt_med_Otterup-angreb1.jpg
22-03-2018

Billede: BenjaminChristensenFoto

Fredag aften venter et revancheopgør mod HEI Skæring på hjemmebane klokken 20:00. Skive fH kommer ind med masser af gejst ovenpå mandagens sejr - En sejr på imponerende 21-35 ude over et af topholdene fra Lemvig-Thyborøn Håndbold. Med resultatet er Skive-holdet ubesejret i de seneste 5 1. divisionskampe.

”Kampen i Lemvig er absolut den bedste i min tid som træner målt på alle parametre. Vi havde mange folk ude med sygdom og skader, men dem der var med, de rykkede for alvor tættere på sidemanden. I omklædningsrummet kunne jeg rose dem én for én, så der var mange superlativer at sætte på den kamp. Tingene gik op i en højere enhed, og på det niveau kan vi være skræmmende stærke”, afrunder cheftræneren mandagens oplevelse i Lemvig.

HEI Skæring har haft en flot første sæson som 1. divisionshold, og med en aktuel rolle som nummer 10 i tabellen, har de overbevist alle om deres tilstedeværelse i rækken. Lørdag morgen tager Skive fH afsted til træningskamp mod HSV Hamborg søndag, men den tur levnes ikke plads i forberedelserne. Der er 100% fokus på kampen fredag aften, og det er naturligt for både trænere og spillere.

”Turen til Hamborg fylder intet i vores hoveder – kampen på fredag har vores fulde fokus, og det har vi gjort klart fra vi kendte til turen. Det er en lille ekstra sjov sidegevinst, og det store mål er det sociale ved en udenlandstur. Ligesom vi havde mod Lemvig, så har vi en revanche at jagte mod HEI Skæring fredag aften. De har leveret en god sæson, og fortjent ligner de at overleve i rækken. I de senere kampe har der været en smule længere imellem overraskelserne. Det er ikke nemt at komme som oprykkerhold med flere kampe i sæsonen, men vi ved bedre end de fleste hvor godt de kæmper”, lyder det fra Ole Bitsch, med reference til første opgør mellem mandskaberne i sæsonen. En kamp hvor oprykkerne vandt med hele 6, 35-29.

Begge hold ligner at slutte uden hverken op eller nedspil, og det kan også betyde noget godt for kampens kvalitet.

”Det passede os godt at kunne spille frit med speederen i bund i mandags, og det er også ligedan for HEI Skæring efterhånden. Forhåbentlig betyder det vi får en god kamp i Freja Arena fredag aften”.

Der kan købes billetter til opgøret her.