Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Oprykningsaspiraterne fra syd gæster Skive

26102016BCF_Skive_Ha-ndbold_mod_frederikshavn085.jpg
02-12-2016

Vi har efterhånden brugt ordet "topkamp" et par gange - nu gør vi det gerne igen!

Søndag klokken 15:00 gæster Team Sydhavsøerne vores hjemmebane, hvor deres håb er at være det første hold som henter point i Freja Arena denne sæson. Før sæsonen blev skudt i gang var Sydhavsøerne et af de hotteste navne i oprykningsgætterierne, men med 11 ud af 20 point er denne snak forstummet en smule. Der er ingen tvivl om at ambitioner og oprykningsdrømme er til stede på Lolland, og på trods af nogle "svipsere" kan Team Sydhavsøerne alligevel komme tilbage i subtoppen, fortæller cheftræner Ole Bitsch.  

”Jeg ser stadig Sydhavsøerne som en seriøs kandidat til top 3, men jeg tror at løbet om første- og andenpladsen er kørt for deres vedkommende. Det er et profilfyldt hold, og der er rigtig mange i deres trup der vil kunne forstærke et hvilket som helst andet 1. divisionshold. Der er ikke en fremfor en anden vi fokuserer på, men det er klart at både Michael Riis, Jakob Green, Nikolaj Kock-Hansen, Mikkel Saad og Martin Vilstrup er velklingende navne med grobund for godt håndboldspil”.

Med fokus på sit eget hold er missionen klar: Hjemmebanestatistikken skal gerne ændres fra 5 til 6 sejre.

”Vi skal gerne opretholde det momentum vi har haft i første halvdel af sæsonen. Kigger man på kampene hvor vi har sat point til, så har de begge lagt til os langt hen af vejen. Der er nogle momenter hvor vi skal dygtiggøre os i at være klogere. Når der er varslet passivt spil fra dommerne skal vi spille ”med armen” fremfor ”imod armen”. Vi har 6 afleveringer at gøre godt med, så vi behøver ikke nødvendigvis at afvikle skud på hverken første eller andet tryk, men vi kan forstørre chancen ved at bruge en aflevering eller to mere”.

Defensivt har det set fornuftigt ud med 24 indkasserede mål i snit, men der er stadig plads til forbedringer.

”Vi har også kigget på vores forsvarsspil i 6-mod-7 situationerne. Det ser ud til at være et våben rigtig mange hold benytter, og som helt sikkert forsøges at blive brugt som et taktisk træk for at kunne hamle op med os. Der er ingen tvivl om at vi har et af de bedste hold i 1. division, så var jeg på den anden bænk ville velovervejet overtalsspil da også være at foretrække”.

Sidst kommer Ole med et lille budskab til hjemmepublikummet.

”Der er et dejligt publikum i Skive, og jeg håber, at de også har lyst til at råbe og heppe lidt på deres blå hjemmebanefolk i begge ender af banen. For at kunne holde vores hjemmebanestatistik er en solid grobund vigtigt, og i den er tilskuerne også en vigtig del. Lad nu bare folk komme af huse med nabo, venner og familie – så er jeg sikker på at vi sammen får skabt en god stemning. Vi vil i hvert fald gøre vores nede på håndboldbanen, og så håber jeg at høre den gode opbakning med pres på udebaneholdet”, slutter cheftræneren.