Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Oprykningsfavoritterne besøger Skive

Sanggaard_slider_i_det.JPG
04-01-2018

Lørdag eftermiddag besøger TMS Ringsted Freja Arena. Udeholdet har ubestridt været den mest stabile modstander i 1. division, og som ubesejret siden den 23. september indtager modstanderen soleklart favoritrollen til at rykke direkte op i ligaen.

”TMS Ringsted er et hold der lykkes med tingene, og det er klart, at ligger man nummer 1 efter første halvdel af sæsonen, så ved alle det har krævet godt spil som den ene ting, men også at man i tætte kampe med kølighed vipper dem til egen fordel. Det må man sige Ringsted formår, og fuldt fortjent ligger de nummer 1. Tilmed er de det bedste hold til at spille 7-mod-6 spillet”, forklarer Skive-cheftræner Ole Bitsch om sjællænderne.

Ikke meget er inden opgøret lig sidste års møde, men kigger vi alligevel tilbage hertil, så spillede hjemmeholdet grundspillets flotteste kamp mod netop de grønblusede på eget halgulv. Alle aktører i blåt formåede at vise topniveauet, og med 28-21 blev Dalmoses drenge ”slået hjem” over Lille- og Storebælt med en mindre lussing. Netop at hjemmeholdet kom buldrende til pausestilling 15-7 står for mange skibonitter klart i hukommelsen, og skal Skive levere overraskelsen imod 1. divisions klare tophold, så skal en lignende vildskab vises fra man entrerer det blå halgulv i Freja Arena.

”Jeg synes vi går ud fra en god samtræning mod Lemvig torsdag aften, men vi skal overføre elementerne vi terper ind og ud til kampsituationerne. Formår vi ikke det, så er vi lige vidt efter slutfløjtet på lørdag. Vi skal ikke være et 45-minutters hold, hvilket for ofte har været tendensen, for de 10-15 minutters udfald er afgørende om vi vinder eller taber i en meget lige 1. division. Sidste år havde vi en formidabel kulisse der bar os frem mod TMS Ringsted, og forhåbentlig kommer folk og bakker os op igen på lørdag”, lyder cheftrænerens nytårsønske til hjemmepublikummet.

”Efter julepausen kommer spillerne tilbage fra en masse gode oplevelser med venner, kærester og familier, og det giver selvsagt ny energi. For os som hold håber jeg det kan blive en ny start, for vi har i sinde at gøre det godt i den sidste halvdel der resterer. Vi må se hvad det bliver til, men lige nu fokuserer vi bare på den næste opgave hele tiden”, lyder det fra cheftræneren, der til sommer runder 2 år i spidsen for Skive fH.

Har du ikke købt billet til opgøret mod Dalmoses drenge endnu, så kan du her gå direkte til billetsalg. Der er kampstart lørdag klokken 15:00 i Freja Arena.