Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Overbevisende Skive var en klasse bedre!

16736369_10212157888650892_545596443_n.jpg
12-02-2017

Skive fH skulle søndag eftermiddag på en af de sværeste udebaner i 1. division. Foran et velbesat Fredericia Idrætscenter var missionen fra Ole Bitschs tropper at revanchere et par ukoncentrerede indsatser i de seneste opgør, og med en klasseindsats var sejren på 23-29 ikke et mål for stor.

Fra start havde midterblokken igen fået tilgang af Patrick Sanggaard, som senere skulle få en hovedrolle, og det gav svære arbejdsbetingelser for en FHK-bagkæde der primært var domineret af Anders Munch på playmaker-positionen, samt Rasmus Søby fra højre backen.

Skive spillede disciplineret og koncentreret, og skytterne viste stor kynisme. Frustrationerne blusede op hos FHK-fans og staben, imens Skive-spillerne formåede at holde hovedet koldt, og presse Fredericia til at spille lange angreb. I dag var en af de dage der ikke skal glemmes foreløbigt!

2 minutter før pausen måtte Patrick Sanggaard dog gå tidligt i bad, da han i en forsvarsaktion uforsætligt kom til at ramme Jacob Lyhne i hovedet.   Et kort der kunne forvares indrømmede den høje midterforsvarer også bagefter, men heldigvis blev det ikke fulgt op af et blåt kort, hvilket betyder han er med i næste weekends topbrag mod Nordsjælland Håndbold på hjemmebane.

En lækker fløjscoring kunne Skive dog gå i omklædningsrummet med, da Dennis Albæk trak en afslutning op i det lange hjørne i de døende sekunder af første halvleg. Med 8-14 skulle holdet bevise den kollektive styrke en mand nede. Vel og mærke en spiller der næppe havde sat en fod forkert indtil da.

Sad man med en snært af malurt i bægeret over det direkte røde kort, så blev det skyllet ud få sekunder inde i anden halvleg. Med 3 scoringer i træk marcherede Tobias Rasmussen, Daniel Guldsmed og Andreas Toudahl blot videre henover et Fredericia-mandskab der løb hovedet mod muren. Den mur hed Jesper Sørensen, og de kære rødklædte fra HK Ultras sad med kæber der ramte halvgulvet. Efter at have leveret de ventede tilråb til en Andreas Toudahl i indledningen, så forsvandt båthorn og tilråbene da kampen døde ud. Skive var undervejs på hele +11, 13-24, og derfor valgte man at økonomisere frem imod næste weekend.

Det blev til 2 point, men næste endnu vigtigere blev der for alvor tanket selvtillid til depoterne. Enhver positiv aktion blev anerkendt fra holdkammeraterne, og gejsten avlede de gode præstationer.

Nu kan vi se frem til et brag af en kamp imod Nordsjælland Håndbold på lørdag! Du kan her købe din billet.