Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

På gensyn Olli...

_P2V0424.jpg
10-03-2015

Skive d. 9. marts 2015

 

Olivera Jurisic til fransk håndbold

 

Skive fH’s mest scorende Boxer Dameligaspiller i denne sæson, skifter Danmark ud med Frankrig, da hun har indgået aftale med den franske klub Toulon.

 

Peter Andersen, direktør Skive fH siger: 

 Det er selvsagt med blandede følelser vi har fået den besked. Olli er med sit spil, sin personlighed og engagement i Skive en spiller der bliver svær at erstatte. Hun har gået forrest på banen, i træningerne og har ikke mindst gjort det med et godt humør udtaler han.

 

Nu skal arbejdet gøres færdigt i den sidste turneringskamp mod Ringkøbing på onsdag, og med en kvalkamp om Ligapladsen mod Vendsyssel, og når det er på plads kan vi alle tage en god afsked med denne sæsons topscorer.

 

Det er altid en speciel følelse at sende en af de bærende spillere videre, men omvendt er det dét kendetegn en klub som Skive fH både lider under og nyder godt af. Vi giver unge spillere plads og spilletid og derfor er det naturligt at den udvikling Olli har været i, bliver bemærket af andre klubber, og i dette tilfælde også uden for landets grænser.

 

Der er, og vil altid være, plads i vores klub til spillere som hende der i den grad har været med til at sætte Skive på Danmarkskortet i Boxerdameligaen, så kort sagt: Tak for hjælpen Olli – på gensyn.

 

Olivera Jurisic udtaler selv: “Jeg har været utrolig glad for at være i Skive, for klubben, træneren og ikke mindst pigerne.

 Jeg er utrolig stolt over at have haft muligheden for at trække den blå trøje over hovedet og det har været en fornøjelse at kæmpe for Skive fH. Derfor ønsker jeg ikke at sige farvel men snarere på gensyn, jeg håber at vi mødes igen på et senere tidspunkt.”