Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

På gensyn til Mathias Bitsch

Mathias_Bitsch_i_forsvar.jpg
19-12-2017

Med juletiden for døren skyder Skive fH sammensætningen af næste sæsons spilletrup i gang.

I første omgang byder det på en nyhed præsenteret med stolthed og vemod, for Mathias Bitsch meddeler han efter sommerferien ikke vil være at finde i blåt. Den kommende tid vil naturligt også byde på tilknytninger til sæsonen 2018/2019, men selvsagt står direktør Peter Andersen med blandede følelser over afgangen af den høje højre back.

”Vi er glade for strategien med at tilknytte talenter, og med historier som Mathias Bitsch byder fremtiden forhåbentlig også på nye fremadstormende håndboldspillere i Skive fH. Mathias har via flotte præstationer i 1. division og til U-VM gjort sig bemærket, og med hans iver går han en rigtig spændende fremtid i møde. Mathias bytter trøjen til en højere placeret klubs, og dermed falder skiftet fint i takt med udviklingsmulighederne Skive fH tilbyder”, beretter Peter Andersen, der udover direktørposten også er med i det sportslige udvalg.

Knap halvandet år har Mathias været i Skive fH, og set i bakspejlet tager den gæve vestjyde meget med i sportstasken.

”Jeg kom hertil med lysten til at bevise mig som håndboldsspiller, samt håbet om at spille mig til en stor rolle i klubben. Ole Bitsch gav mig chancen fra dag ét, og selvom det første halvår mildt sagt ikke var særlig godt, så blev det markant bedre herfra. Siden er det personligt kun gået en vej, og i kalenderåret 2017 har jeg virkelig draget mange erfaringer med det store ansvar. I den forbindelse har jeg meget at skulle takke hele klubben for - de har ladet mig få chancen – selv i dårlige tider”, fortæller den hårdskydende bødeudskriver.

At Mathias Bitsch på et tidspunkt skulle drage videre ud i verden, dét kommer næppe som en kæmpe sensation. Den unge snart 22-årige back er også ganske ambitiøs for fremtiden, hvor han allerede har opnået et anseligt antal landskampe på ungdomsplan. Han ved det næste halvår ikke skal blive en sovepude - også selvom fremtiden er afklaret.

”Personligt har min målsætning været at gøre mig fortjent til en plads som ligaspiller. Herefter skal min udvikling selvfølgelig stadig fortsætte step for step. Lige nu glæder jeg mig over min beslutning, men jeg ved også et stort stykke arbejde venter for resten af sæsonen”, lyder det målrettet fra Skives spiller med truppen største fødder.