Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

På langfart mod klassemodstander

oddermodskiveFh_I7Q1612.jpg
Foto: BenjaminChristensenFoto
29-11-2018

Tidligt søndag morgen sætter De Blaa Busser kurs mod den længste udebanetur, mens vi returnerer til det nordvestjyske ud på de sene aftentimer. Turen til Maribo hallerne tager cirka fem timer hver vej, hvorfor vi meget gerne tager to point med hjem i bussen – det er bare lidt sjovere 😊…

Når det er sagt, så er udfordringen - Team Sydhavsøerne – en af de store mundfulde i løbet af sæsonen. TSØ slog forrige lørdag rækkens ettere fra TM Tønder, tilmed i det sønderjyske, og startede sæsonen med seks klare sejre i syv kampe. Forinden Tønder-sejren blev det til to nederlag mod Fredericia og Odder Håndbold, hvilket lollikkerne altså fik rettet op på inden pausen i 1. division sidste uge.

Det er et stykke tid siden vi var i kamp, men fredag d. 16. november i Stoholm husker de fleste med blå briller. Her var det et spørgsmål om sejren skulle være på over eller under 10 mål, og ganske vist var der tale om en solid pligtsejr over naboerne fra Fjends, men gutterne leverede og fik tanket vigtig selvtillid.

Historikken mod TSØ er en smule på vores side, hvor det er blevet til 3 sejre, 1 nederlag og 1 uafgjort de seneste fem indbyrdes kampe. TSØ er konsekvent sluttet i den bedre halvdel af 1. division siden 2011/2012-sæsonen, men denne sæson indtager de tredjepladsen, mens vi selv er at finde som nummer 5. Mange snakker om TM Tønder og Fredericia i den direkte oprykningsduel, men Sydhavsøerne ligner at være en solid bejler til den endelige tredjeplads, og dermed playoff-kampene om en ligaplads.

Martin Vilstrup, Bastian Stræde, Nicklas Bomholt og Kristian Vukman er, som vanligt, blandt ”de tunge drenge” hos Sydhavsøerne, og nogle af de profiler der skal stækkes i kampen på 2 point. I TSØ-målet huserer Nicolaj Frejlev og Nicolai Neupart, hvilket igen er en stærk duo, der på gode dage ruller gardinet ned.

Omvendt kan vi på de gode dage være et svært bekendtskab for alle klubber i rækken, og det er igen missionen på søndag. Hvad det rækker til på dagen, det må tiden vise, men vigtigst er at komme med fuld koncentration, vildskab og respekt for opgaven.