Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Pæn præstation ikke nok

_V0Q9363.jpg
17-01-2014

Med FCM uden Nycke Groot, var det nu eller aldrig for Skive fH´s kvinder, da de fredag aften var på besøg i Ikast. Men trods en pæn præstation måtte skibonitterne drage hjem med et 26-22 nederalg, i en kamp der var meget tættere end slutcifrene antyder.

Efter en lige start på kampen - dog hele tiden med hjemmeholdet i tetén, fik skibonitterne udliget til 7-7, inden FCM afsluttede halvlegen bedst, og kunne gp til pause theen med en fire-måls føring.

I anden halvleg fik gæsterne mere fat, og i fravær af Rikke Vestergaard og Line Haugsted - sidstnævnte fik tidligt i kampen en forstrækning - var det Olivera Jurisic og Nadja Lærke der førte an scoringsmæssigt. Gæsterne fik reduceret til 20-21 med mindre end 10 minutter at spille, men herfra og ikke længere, og hjemmeholdet kunne køre sejren hjem. Hos FCM var det især Stine Jørgensen med 9 mål, der voldte os problemer.

 

FCM - Skive fH 26-22 (12-8)

Målscorere FCM: Stine Jørgensen 9, Trine Troelsen 5, Fie Woller 4. SfH: Olivera Jurisic 5, Nadja Lærke 4, Stine B. Nielsen og Dirre Kelså 3, Jane Schunacher 3 (1), Mathilde Nielsen og Sidsel B. Nielsen 2.

Udvisninger: FCM: 2 x 2 min. SfH. 0.

Tilskuere: 1.178.