Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Per får genvalg

Per_Ryberg.jpg
30-04-2015

Stykke for stykke begynder Skive fH’s kommende mandlige Ligahold at tage form,  og nu er der forlænget med yderligere en af sidste sæsons spillere.

 

Det er Per Ryberg, som har sat en underskrift på en kontrakt, der holder ham i klubben endnu en sæson. 

I den sæson, der førte til oprykning til Ligaen, bidrog han med 77 mål i 24 kampe og blev dermed den fjerde-mest scorende SfH’er.

"Per Ryberg har vist sit værd som holdspiller, og han har udviklet sit spil, siden han skiftede til Skive fH, siger direktør Peter Andersen.

Han er blevet en af de bærende spillere, og så er han en god fyr at have i truppen, han har et godt blik for spillet og laver nogle gode raids. Han ser muligheder, ikke alle spillere ser - og så er han en lokal spiller, der bor og arbejder i Skive, pointerer direktøren.

 

Per Ryberg glæder sig til den kommende sæson:

"Det bliver spændende at prøve sig selv af på et højere niveau og Jeg håber klubben kan holde sammen på mange af de nuværende spillere, så der kan bygges videre på vores udvikling gennem denne sæson. Jeg har været glad for at være i klubben, samt menneskerne i og omkring Skive fH, så en forlængelse var fra min side en let beslutning.”