Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Pokalkamp i Esbjerg mandag

Ole_Bitsch_og_baenk_med_overblik.jpg
15-02-2018

Mandag aften er træningen aflyst. I stedet går turen til Esbjerg, hvor IF 92’s Serie 1 herrer tager imod til Santander Cups 5. runde.

Med et smil på læben starter vejen mod europæisk håndbold og EHF Cuppen i det vestjyske, og nu når det ikke kunne blive til lokal modstand, drager vi 2 timer mod sydvest i privatbiler. Cheftræner Ole Bitsch forventer at få spillere muligvis skal sparres en smule, men ellers er forventningen at stille i stærkest mulige opstilling. Både af respekt overfor et serie 1-hold der vil komme blæsende med alt Vesterhavet kan byde på, og forhåbentlig lave en fest ud af kampen udenfor banen, men også for at holde folk i kamptræning inden hjemmekampen i 1. division mod Fredericia HK næste lørdag klokken 15:00. En kamp du her kan købe billetter til.

”I pokalkampen mod IF 92 er det altoverskyggende mål at spille os videre, og så vil vi naturligt også gerne teste nogle at de ting vi arbejder med. Med alt ære og respekt skal vi gerne være et skridt foran, men når det er sagt, skal vi lave et professionelt stykke arbejde”, lyder det meget klart fra Ole. Hovmod skal ikke stå for fald.

Der er kampstart i Rørkjærhallen, Ringen 42, 6700 Esbjerg mandag aften klokken 19:15. Dommerparret Jonas Primdahl og Lasse Wahlstrøm leder kampen.