Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Sidsel tager 7. sæson

Damer_gruppe.jpg
09-05-2014

Skive fH forlænger med Sidsel Bodholt Nielsen

Skive fH har forlænget samarbejdet med Sidsel Bodholt Nielsen med yderligere et år, og dermed har klubben også Sidsel til rådighed i bagkæden på ligaholdet i den kommende sæson. Det bliver hendes 7. sæson i klubben.

Sidsel Bodholt Nielsen glæder sig til at komme i gang igen:
”Jeg har det rigtig godt i klubben. Vi har et rigtig godt sammenhold i truppen, og det er stærkt medvirkende til, at det er sjovt at komme til træning. Derudover har vi et godt træningsmiljø, som er vigtigt i forhold til at opnå vores målsætninger, men også i forhold til holdets videre udvikling. Vi skal nu i gang med vores 3. sæson i ligaen, og det er et spændende projekt, som klubben har gang i vedr. dameligaholdet. Samtidig passer klubbens set-up godt i forhold til mine studier og uddannelse. Så jeg har faktisk ikke været i tvivl om, jeg skulle fortsætte i klubben efter denne sæson. Nu glæder jeg mig til snart at holde lidt sommerferie, og ellers komme i gang med forberedelserne imod den nye sæson” fortæller Sidsel Bodholt Nielsen.

Klubben er også meget tilfreds med, at Sidsel fortsætter i den blå trøje:
”Vi er glade for, at vi fortsat har Sidsels kompetencer til rådighed. Hun har udviklet sig meget de seneste to sæsoner. Hun er ikke bleg for at køre på med gennembrud, men er også utrolig god til at spille højre fløj fri. Også i forsvaret stempler hun ind med både styrke og kompetence, så alt i alt er hun en vigtig spiller, og samtidig en af de mest rutinerede i den unge trup. Selvom hun var ramt af lidt skader midtvejs i sæsonen med en operation til følge, er hun kommet godt henover dette og vil være helt fit-for-fight igen. Der er fortsat udviklingspotentiale i Sidsel, og det skal derfor nok lykkes trænerteamet at lægge yderligere lag på hendes spil”, fortæller Henrik Buur, direktør i Skive fH.