Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

To nye til herreholdet

Skive_fh_herrer.jpg
10-04-2014

Ny venstre fløj- og ”forsvarsgeneralen” tilbage i Skive fH

Ambitionen er klar for herrerne i den nye sæson. Vi skal spille med om de sjove pladser, det vil sige i Top 3, og derfor er vi også glade for at kunne meddele, at vi har skrevet kontrakt med to nye spillere, der begge er tilknyttet etablerede ligaklubber.

Fra Århus Håndbold kommer den hurtige venstrefløj Nicolaj Schytt Nielsen på en toårig kontrakt. Nikolaj der er 20 år, har fået sin håndboldopdragelse i Bjerringbro fH, og har også spillet i BSV. I denne sæson har Nicolaj foreløbig spillet 21 kampe for Århus Håndbold, og er en ung og hurtig fløj, der med sine 191 cm også rager godt op i landskabet.
Træner Simon Sørensen glæder dig sig over tilknytningen af Nicolaj, som han ser store fremtidsperspektiver i.

”Nicolaj er en taktisk dygtig spiller, en moderne fløj der er god til at søge ind i banen og komme med i spillet. Han er en dygtig afslutter og kan også via sin taktiske forståelse supplere som bagspiller. Jeg forventer at han når vi får noget mere fysik på ham, vil udvikle sig yderligere.”
Nicolaj Schytt Nielsen glæder sig til udsigten til mere spilletid, og til at blive genforenet med Simon Sørensen.

”Jeg kender Simon fra hans tid i Bjerringbro som en dygtig træner. Jeg har selv haft ham som kredstræner, og det skal blive en fornøjelse at komme til at arbejde med ham igen. Så er det jo op til mig selv, at gøre mig fortjent til at få noget mere spilletid, for der skal ingen tvivl herske om at det er det jeg gerne vil have.  Jeg ved at man i Skive arbejder hårdt for at få et slagkraftigt mandskab, der i næste sæson kan spille med i den absolutte top i 1. division, og det skal blive sjovt at være med i det projekt” siger Nicolaj Schytt Nielsen.

Den anden nye spiller er en gammel kending af klubben, nemlig Lars Olesen, der efter et år i Mors Thy Håndbold, vender tilbage. Lars Olesen var med i hele forløbet fra 2. division til ligaen – og var i Skive fH kendt som ”forsvarsgeneralen” blandt holdkammeraterne. Lars Olesen har underskrevet en toårig kontrakt.
Træner Simon Sørensen der jo trænede Lars Olesen det første år han var i Skive fH, ser frem til at få ham tilbage.

”Lars er en god og behagelig fyr, der kender klubben ud og ind, og som er meget vellidt af alle. Jeg ser frem til at genoptage samarbejdet med Lars. Han kender jo vores ”måde” at dække op på i 6:0 forsvaret, og han vil også bringe os noget mere fysik” siger Simon Sørensen.
Lars Olesen ser også frem til at komme tilbage.

”Jeg har jo ikke fået spillet så meget som jeg gerne ville have i år i Mors Thy Håndbold, som jeg ellers kun har godt at sige om. Men det er jo klart at jeg gerne vil spille noget mere, og det ønske tror jeg på at jeg får opfyldt i Skive fH. Nu skal klubben jo lige have truppen på plads, men jer er sikker på at det nok skal lykkes at få en trup der kan spille med i toppen af rækken. Jeg har altid været glad for at være i Skive fH, kender de fleste af spillerne og lederne i klubben. Jeg ved hvad jeg går ind til, og jeg håber også at klubben ved hvad de får” siger Lars Olesen.