Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Pressemeddelelse februar 2014

Damer_gruppe.jpg
22-02-2014

Line Haugsted fortsætter i den blå Skive fH trøje.

Det er med stor glæde at vi kan meddele, at en af klubbens egne talenter, venstre back Line Haugsted, har forlænget aftalen med Skive fH, og derfor er klar til at tørne ud for barndomsklubben i den kommende sæson.

Line Haugsted glæder sig til at fortsætte i den blå trøje:
”Vi er nu i gang med den anden sæson i ligaen, og jeg synes vi bare bliver bedre og bedre. Både holdet generelt samt mit eget spil udvikles hele tiden, og det er fedt at have fået stort ansvar fra trænerne selvom denne sæson er min første som seniorspiller. Lige nu er der fuld fokus på at slutte denne sæson af, men derudover glæder jeg mig meget til at fortsætte den positive udvikling og ser derfor også frem til den kommende sæson”, fortæller Line Haugsted.

Line er en vigtig brik i planlægningen af den kommende sæson:
”Selvom Line er i gang med hendes første sæson som senior, er hun en vigtig spiller på holdet, og hun har haft en særdeles positiv udvikling, hvilket medførte hun i sidste sæson af Spillerforeningen blev kåret som dansk damehåndbolds største talent. Siden har hun lagt yderligere lag på hendes spil, og hun er stærkt på vej til at blive en ligaens profiler, hvilket man så prøver på i søndags i udekampen mod Team Tvis-Holstebro, hvor det blev til hele 13 scoringer, alle sat ind fra bagkæden.
Vi glæder os over, at Line har valgt at fortsætte hendes udvikling i barndomsklubben endnu en sæson, hvilket er helt i tråd med klubbens grundtanke og målsætning om at udvikle på egne og lokale talenter”, slutter Henrik Buur, direktør for Skive fH.

Stine Bodholt Nielsen stopper i Skive fH
 
Efter 6 sæsoner i klubben har stregspiller Stine Bodholdt Nielsen besluttet at søge nye udfordringer. Vi er alle i klubben kede af Stines beslutning, men har selvfølgelig stor forståelse for, at hun vil prøve noget andet.

Stine kom til klubben inden sæsonen 2008-2009 – udlejet fra Viborg HK sammen med tvillingsøster Sidsel, og har siden været en vigtig – og dygtig - spiller for klubben, og en af årsagerne til oprykningen til håndboldligaen forrige sæson.
Klubbens – og Stines – fremgange har været tydelige for enhver de seneste sæsoner, og belønningen for Stine kom i efteråret hvor hun blev udtaget til ”Boblerlandsholdet”.
Stines fremgange er endnu et bevis på, at det på trods af begrænsede midler kan lykkedes at udvikle en spiller til en af ligaens bedste.
”Vi ønsker Stine Bodholt Nielsen held og lykke fremover, både med sine studier og med håndbolden” fortæller Henrik Buur, direktør for Skive fH.

Stine B. Nielsen har kun godt at sige om Skive fH:
”Jeg har altid været glad for at komme i klubben og den tillid som trænerne har vist mig. Så derfor er det også med vemod, at jeg stopper efter denne sæson. Det har været 6 rigtig gode år i klubben, men nu var tiden kommet til at prøve noget nyt. Jeg har udviklet mig meget de sidste 6 år og det vil jeg altid være klubben og trænerne taknemmelige for. Jeg kommer til at savne mine holdkammerater samt sammenholdet på dette hold, som er absolut outstanding -  det føles som en lille familie.
”Jeg er fortsat 110% fokuseret på mine opgaver i Skive fH, hvor vi vil alle knokler og håber på at kunne ende på en slutspilsplads, som vil være absolut fantastisk afslutning på vores anden sæson i ligaen” fortæller Stine B. Nielsen.