Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Julie Gade fortsætter

dame1.jpg
08-05-2014

Skive fH forlænger med Julie Gade

Skive fH har forlænget samarbejdet med den stærke keeper Julie Gade med yderligere et år, så hun også i den kommende sæson er klar til at vogte målet på klubbens ligahold. Hun skal i gang med hendes 4. sæson i klubben.

Julie Gade ser frem til den ny sæson i håndboldligaen:
”Jeg er rigtig glad for at være i Skive fH, hvor vi har et super godt sammenhold, og det er virkelig noget jeg sætter stor pris på. Holdkammeraterne er fantastiske, og så er jeg også meget glad for trænerne. Jeg ser stadig mulighed for udvikling gennem kompetent træning og spilletid. Derudover har vi en ung trup med mange muligheder. At kunne fortsætte med at spille håndbold i Skive fH passer perfekt i forhold til mit studie, og alting passer særdeles godt i forhold til min situation. Så kort og godt: Skive fH er uden tvivl min klub”, fortæller Julie Gade.   

Skive fH er meget tilfredse med at Julie Gade er klar til en ny sæson :
”Det er helt i tråd med klubbens ønske og planlægning, at Julie Gade fortsætter i Skive fH. Julie har et stort potentiale, som hun flere gange har vist i kampene. Specielt i dameligaens sidste to spillerunder var hun helt outstanding, og blev fortjent kåret som bedste målmand i de sidste to spillerunder. Vi er ikke i tvivl om, at Julie vil blomstre endnu mere i den kommende sæson, såfremt hun kan undgå skader m.v. Hun stiller store krav til sig selv, og arbejder knaldhårdt for at indfri forventningerne. Hun tager gerne ansvar både på og udenfor banen, hvilket ofte har været en stor hjælp for mange af spillere i truppen. Alt i alt er hun et stort aktiv for hele holdet, og vi glæder os til se hende udvikle sig yderligere i den kommende sæson”, fortæller Henrik Buur, direktør i Skive fH.