Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Sørensen taget et år mere

Skive_fh_herrer.jpg
08-05-2014

Simon Sørensen i spidsen for Skive fH´s herrer endnu en sæson

Selv om det længe har lagt i kortene, at Simon Sørensen også næste år skal fortsætte arbejdet med Skive fH´s herrer, så er det først nu, at de to parter har fået papir på hinanden for endnu en sæson.

"Det har ligesom hele tiden lagt i kortene, at Simon skulle fortsætte. På trods af nedrykningen er vi mere end glade for hans store engagerede arbejde med holdet, og han er meget vellidt i hele klubben. Også hos spillerne har vi hele vejen igennem kun hørt positivt om ham, og mange af spillerne gjorde det sågar klart for os ved kontraktforhandlingerne, at de meget gerne så Simon fortsætte" siger direktør Henrik Buur.

Simon Sørensen skal ved siden af arbejdet med Skive fH bl.a. arbejde på Skive Handelsgymnasium, hvor man ser frem til samarbejdet.

"Simon Sørensen er ansat på Handelsgymnasiet til at undervise i samfundsfag, være studiecoach og forberede eksamensangste elever til eksamen. Endvidere skal han undervise i et valgfag som omhandler personlig udvikling mm. Vi ser store muligheder i at bruge Simon Sørensens personlige/sociale og menneskelige kompetencer, som han har opnået gennem sin karriere inden for sportens verden" siger Simon Antonsen, leder af sportscollege Skive.

"Nu er jeg ligesom tilbage ved udgangspunktet, i det jeg for to år siden blev ansat som 1. divisionstræner. I stedet blev det jo til to år i ligaen, og ingen skal være i tvivl om, at jeg er brandærgerlig over, at det ikke blev til en tredje, da jeg mener, at vi havde kvalifikationerne til det. Men sådan blev det ikke, og nu er ét af målene i den kommende sæson, at vi som minimum kan opretholde det samme træningsmiljø i klubben. Samtidig kommer vi forhåbentlig til at vinde flere kampe i næste sæson, som vil bidrage til at skabe en vinderkultur i truppen, efter et par sæsoner med få sejre. Jeg tror på, at en større vinderkultur kombineret med de kvaliteter spillerne har vist i deres tid i ligaen, vil hjælpe med til, at vi kan gøre os gældende i den bedste del af rækken" siger Simon Sørensen.

"Det er dejligt, at vi til næste sæson ikke har afgivet så mange spillere, som de to sidste år, og at vi således har et fundament vi kan bygge videre på. Vi har fået et par forstærkninger, og jeg kan sige, at der er flere på vej, men før vi har alle mand på plads er det svært at tale om vores eksakte målsætning. Men ingen tvivl om at klubben og jeg selv har fået smag for ligahåndbold, og mit håb er da, at jeg kan hjælpe Skive fH op i ligaen igen. Der vil blive en del unge spillere i truppen, der har et spændende potentiale og det er en god udfordring at få lov til at arbejde videre med de dem. Jeg ser store udviklingsmuligheder i klubben, og også for mig selv, så jeg ser frem til næste sæson" slutter Simon Sørensen.