Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Pressemeddelelse Mark Betzer

Mark_3.jpg
26-09-2014

Pressemeddelelse september 2014: Skives største ikon stopper i Skive trøjen

 

Det er med vemod vi må meddele, at Skive fH´s største ikon stopper efter 20 sæsoner i klubben. Mark Betzer er i gang med sin 20 sæson i Skive fH, men har måtte sande, at de sidste mange år på højeste plan har slidt utrolig meget på det knæ, der har drillet de sidste 5 sæsoner. Mark er derfor kommet til den erkendelse, at tiden er inde til at sige stop og takke af.

”Vi havde gerne set Mark tage nogle flere sæsoner på allerhøjeste plan i Skive fH og da Mark kun er 27 år var der masser af gode år i ham endnu, men vi har stor respekt for hans meget svære beslutning og vi ønsker ham alt det bedste fremover” udtaler Henrik Buur.

”Mark har uden tvivl været klubbens største ikon og er samtidig meget vellidt af holdkammeraterne. Der er stor respekt omkring hans person og ikke mindst indstilling til træning, kamp, samt de events der har været afholdt i Skive fH. Mark har altid spillet højre back som højrehåndet, idet hans ungdomsårgang ingen venstrehåndede havde og derfor blev Mark omskolet til højre back – en plads han til fulde har fyldt ud” fortæller Henrik Buur.

”Mark vil søndag til det store dobbeltstævne blive hyldet inde i vores Erhvervsklub samt før herrekampen, hvor alle tilskuere og fremmødte har muligheden for at lade klapsalverne lyde ned mod klubbens største ikon Mark Betzer. Derudover har vi besluttet at trøje nummer 99 vil være fredet for altid” slutter Henrik Buur.