Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Ny playmaker til klubben

2014-03-30_173242.jpg
31-03-2014

Skive fH henter fod-rap playmaker


Skive fH henter den stærke og fod-rappe playmaker Sofie Bæk Andersen til klubben til den kommende sæson. Sofie kommer oprindeligt fra Agerskov i Sønderjylland, men bor p.t. i Haderslev. Hun skifter fra SønderjyskE til Skive fH på en 2-årig kontrakt. Sofie er 20 år og har i den netop overståede sæson spillet hendes første sæson som senior, men allerede hendes anden sæson i Ligaen. Hun har været en markant spiller på SønderjyskEs ligahold, hvor hun i år blev topscorer med 115 mål i 21 kampe. Dette gør hende til den 8. mest scorende spiller i dameligaens grundspil. Sofie er desuden en del af U20-landsholdet, hvor hun i U-regi indtil videre har opnået 16 landskampe, og derfor er hun allerede holdkammerater med Skive fHs Line Haugsted og Nadja Lærke Jensen i bagkæden på U-landsholdet. Som U-18 spillede hun også sammen med Line Haugsted under deres ophold i FC Midtjylland.

Sofie Bæk Andersen glæder sig meget til at starte træningen i Skive fH :
”Jeg glæder mig utrolig meget til at starte op i Skive. Jeg ser det klart som et step-up i forhold til min nuværende situation. Det er et naturligt skridt i min udvikling at søge mod et hold, hvor ambitionerne er højere end overlevelse i ligaen. I Skive foregår tingene på et lidt højere plan, og samtidig kommer jeg til at spille sammen med en masse gode spillere, som jeg i forvejen kender flere af. Derudover har det unikke sammenhold på det unge hold vægtet utrolig meget i valget af Skive fH, og vigtigst af alt ser jeg den hurtige spillestil og det brede spil, som et perfekt match til den måde jeg gerne vil spille håndbold på.

Jeg kender ogsåkan være med til attilvænningen,ndbold påvigtigst af alt, ser jeg e og jeg ser generelt frem til at arbejde sammen med ham, og f Ryan Zinglersen fra mit sidste år i FC Midtjylland, og jeg skal ikke ligge skjul på, at Ryan er en træner, som jeg altid har ønsket at arbejde sammen med”, fortæller Sofie Bæk Andersen.
”Jeg kommer til en klub, hvor jeg skal udfylde nogle store sko efter Jane, men jeg håber at jeg kan være med til at indfri de forventninger både klubben og jeg selv har til den kommende sæson. Jeg føler, at jeg er klar til nye og endnu større udfordringer sammen med Skive fH. Mit fokusområde er bl.a. mit forsvarsspil, som jeg ønsker at udvikle endnu mere. Alt i alt glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang i Skive”, slutter en begejstret Sofie Bæk Andersen.

I klubben er der også stor tilfredshed med, at det er lykkedes at signe den lynhurtige playmaker :
”Sofie er en spændende spiller med et stort talent, men også meget hurtig på fødderne. Til trods for hendes højde og drøjde er hun målfarlig fra bagkæden og skarp i mand-mand situationer. Hun er også skarp på straffekast, hvor det i denne sæson er blevet til 33 mål på 38 forsøg. Netop straffekast har alt for ofte været et problem for os, så det er perfekt med endnu mere kompetence til holdet på dette punkt”, fortæller Henrik Buur, direktør for Skive fH.
”Vi er overbeviste om, at Sofie har et kæmpe udviklingspotentiale, og selvom hun har meget at lære endnu vil hun få en markant rolle på holdet. Vi tror på, at Sofie er den rette til at binde vort hurtige spil sammen, og derfor har vi store forventninger til hende og resten af holdet i den kommende sæson. Det er et ungt hold og gennemsnitsalderen falder yderligere i den kommende sæson, men rutinen bliver større og større på holdet , og sammenholdt med spillernes store talent er vi ikke i tvivl om, at de vil udvikle sig yderligere”.

”Sofie har været meget ombejlet, og vi er derfor stolte over at det er lykkedes os at signe hende for de kommende to sæsoner”, slutter Henrik Buur, direktør for Skive fH.

Udover at spille håndbold studerer Sofie Bæk Andersen på Syddansk Universitet, hvor hun er i gang med at læse en HA i erhvervsøkonomi.