Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Pressemeddelelse marts 2014

dame7.jpg
20-03-2014

PRESSEMEDDELELSE FRA SKIVE FH

Jane Schumacher stopper i Skive fH

Efter 6 succesfyldte år har klubbens A-landsholdsspiller Jane Schumacher valgt at søge nye udfordringer efter indeværende sæson. Til trods for hendes udvikling og succes nærmest har været vertikalt stigende de seneste år, har hun valgt at søge væk fra de trygge rammer i Skive fH for at prøve sig af på et højere niveau.

Det er naturligvis med en stor portion vemod, men også med stor stolthed, at klubben sender den populære spiller videre til en ny klub:
”Jane er den damespiller i klubben i nyere tid, som har haft det største talent og den mest markante udvikling, men hun følges dog på vej, da holdet har nogle af landets unge og mest lovende talenter. Med benhårdt og målrettet arbejde hver eneste dag i enten træningslokalet, styrkecenteret eller med løbeskoene på, har Jane forfulgt sin drøm om at komme til tops i dansk damehåndbold. Det er lykkedes, men hun kan nå meget længere endnu. Med den rette træning og coaching vil hun fortsætte med at imponere og bare blive bedre og bedre. Jane er en klassespiller med internationalt potentiale, og vi er helt sikre på, at hun kommer til at gå hele vejen”, fortæller Henrik Buur, direktør for Skive fH.

”Jane er en fantastisk spiller med personlighed både på og udenfor banen. Hendes håndboldmæssige og menneskelige kvaliteter rækker langt ud over banen. Hun stiller meget store krav til sig selv, og har en knivskarp træningsmentalitet, hvilket gør hende til et træningsmæssigt forbillede for rigtig mange i klubben. Jane har haft sin store andel af den enorme succes, som dameafdelingen i Skive har haft de seneste år. Vi er naturligvis kede af, at Jane efter seks meget succesfyldte år har valgt at søge nye udfordringer, men har også forståelse for ønsket om at prøve noget nyt. Jane vil dog altid have en speciel plads i klubbens bevidsthed, og vil altid være velkommen tilbage i klubben, uanset om det er som spiller eller publikum. Vi ønsker Jane alt mulig held og lykke fremover”, slutter Henrik Buur.


Det har på ingen måde været noget nemt valg for Jane:
”Jeg har tænkt rigtig længe over, hvad der vil være det bedste for mig og min fortsatte udvikling. Vi har et fantastisk hold med en helt speciel holdånd og fællesskab. Vi er nærmest som en lille familie, hvor alle hjælper alle og støtter op om hinanden, uanset hvilke udfordringer man måtte have. Jeg kommer til at savne mine fantastiske holdkammerater meget. Men også klubben vil blive savnet, for den bygger på nogle meget sunde og altafgørende værdier til trods for midlerne er små. Klubben har altid støttet og bakket mig op hele vejen, og jeg har derfor meget at takke dem for. Skive fH vil altid have en helt speciel plads i mit hjerte” fortæller Jane Schumacher.


”Selvom det bliver vildt svært at sige farvel til klubben, holdkammeraterne og de trygge rammer føler jeg, at tiden er kommet til at prøve noget nyt og til at prøve mig selv af på et højere niveau. Jeg er helt bevidst om, at det er et sats, men den risiko er jeg villig til at løbe. Jeg har ikke nogen aftale på plads endnu, men jeg er i dialog med flere klubber. Det vigtigste for mig er, at det føles rigtigt og at skiftet giver mig den rigtige mavefornemmelse. Mit valg træffes ikke kun med hovedet, men i høj grad også med hjertet. Jeg er sikker på, at jeg finder den rigtige løsning, så jeg er helt klar til næste sæson. Men lige nu har jeg 100 % fokus på at slutte godt af og give den max gas i de sidste turnerings- og pokalkampe for Skive fH” slutter Jane Schumacher.