Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Professionel indsats i Ølstykke

20161217_161825.jpg
17-12-2016

Endnu engang gik turen over Storebælt, og dermed er 4 ud af 7 udekampe øst for den store bro nu overstået.

I en hal der emmede af foreningsstemning, skulle professionalismen og viljen bære projektet for Skive fH i årets sidste kamp. Tidligere på sæson drillede HØJ ubesejrede Nordsjælland, og en pointdeling skulle vi helst ikke ud i.

Ligesom i udekampen imod Korsør/Slagelse, så viste Skive fH sig som det stærkeste hold på dagen. Fra indledningen viste mandskabet at der skal mere end omgangssyge ved op imod halvdelen af spillerne til at slå holdet ud af kurs. Med sin anden scoring kunne Nørager fra distancen brage Skive i front med 0-4 efter 6 minutter.

Jeppe Kjærulff benyttede en stillestående højre forsvarsside hos hjemmeholdet til at løbe bagom fløjspilleren, og så kunne han gøre det til 3-8 efter 10 minutters Skive-dominans.

45-årige Peter Nørklit spillede sig dog op i HØJ-målet, og med et par redninger kunne hjemmeholdets Ludvig Langberg bringe HØJ tilbage med en reducering til 6-8. Det var dog en stakkels frist, for imens at Skive fordoblede deres scoringer de sidste 15 minutter af 1. halvleg, så blev det kun til 4 scoringer for hjemmeholdet. Dermed kunne Skive fH gå ind til anden halvleg foran med 10-16.

Koncentrationen fortsatte efter pausen. Hver en sekvens blev behørigt bearbejdet, og det var med til at bringe Skive yderligere i front.

Imens at frustrationerne fik hjemmeholdet til at lave uprovokerede fejl, så straffede Skive fH ved at køre på i kontrafasen. Følelsen af at de 2 point var hjemme begyndte at ramme Skive-mandskabet med et kvarter igen og stillingen 20-28, og det benyttede Skive-træner Ole Bitsch til at tage en sidste snak.

Havde det ikke været for et forsvar der i sekvenser var på vej på juleferie, så kunne sejren sagtens være blevet endnu større end 26-35. 2 point var målet – 2 point fik vi!

Sejren sender Skive á point med Nordsjælland i toppen – dog kan sjællænderne med en sejr i kampen mod Ajax København igen bringe sig i spidsen af 1. division.