Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Remis i tæt topkamp

20161126_165051.jpg
26-11-2016

Lad det være sagt fra start. Når man har drama, spænding, to klassehold og intensitet mixet sammen i 60 minutters op- og nedture, så er der ikke langt fra skuffelse til begejstring. Med 1 point er følelsen en smule uforløst.

I en tæt start kneb det med scoringerne, men til gengæld blev det gule kort hurtigt fundet frem tre gange til hjemmeholdet, og så måtte Lasse Sinding allerede ud at køle af i to minutter efter 6 et halvt minuts spil.

Som kaldet i optakten, så kom Ringsted-træneren med et taktisk indkast der hed 7-mod-6 spillet. Når afslutningerne ikke sidder der, så bliver det straffet prompte af et effektivt Skive-mandskab. 3 scoringer i tomt mål var med til at give overtaget med en 2-5 føring, men den efterfølgende timeout havde Ringsted-holdet mest held med, og så kunne Nicklas Selvig udligne til 5-5 efter 13 minutter.

En lige første halvleg bød herefter på et svagt TMS overtag, men efter at klokken havde ringet til pause kunne Rune Ohm score på et straffekast efter tid. Hermed var stillingen 13-12.

Anden halvlegs dramatiske højdepunkt kom allerede efter 7 minutters spil. Mathias Bitsch blev nedlagt af Mads Dudek, og efter lidt skærmydsler kastede en frustreret Dudek bolden i hovedet på Mathias efter at der var fløjtet. En situation dommerparret efter lang tids votering besluttede kostede 2 minutter på bænken. En anden dommervurdering i denne situation kunne have givet et rødt kort.

Som en topkamp bør være, så stod de to hold godt til hinanden - nerven og kvaliteten var ikke til at tage fejl af. Halvvejs i anden halvleg kunne Mads Øris Nielsen igen bringe Skive i front efter et langt angreb - en fuldtræffer fra højrebacken til 19-20.

”Drama” kan bedst beskrive de sidste 10 minutter af opgøret. Drengene stod overfor et voldsomt pres udenfor banen, men indenfor stregerne blev der vist koldblodighed! Mathias Bitsch kunne med 5 minutter igen via en flot underhånd bringe Skive i front med 24-26, hvilket blev efterfulgt af en hurtig reducering fra Rune Ohm. Den her kamp emmede af vildskab - flot reklame for 1. division.

Med stillingen 27-27 og 50 sekunder tilbage på klokken kunne Skive bygge op til sidste angreb efter en afsluttende timeout.  Presset af en løftet arm fra dommerparret blev afslutningen fra en ellers velspillende Mathias Bitsch snuppet af keeperen, men i modsatte ende holdt forsvar og keeper TMS-skytterne fra yderligere scoringer, hvorfor at der skal findes plads til et enkelt point på hjemturen.