Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Revanchens time på fredag

oddermodskiveFh_I7Q1750.jpg
Foto: BenjaminChristensenFoto
13-02-2019

Fredag aften er for tiden li med hjemmekampe for de lokale gutter, og denne vinterferieuge er ingen undtagelse. Mange har fri, og derfor håber vi Skive-folket ser sæsonen spidser til, og i samlet flok kommer i hallen. HEI-kampen forrige fredag var ikke den oplevelse nogen ønskede, og første revanche blev taget med sidste uges udesejr over Randers HH. Vi kæmper hårdt for at opfylde sæsonmålet om en top-3-position, og der er Otterup HK på hjemmebane den første nøglekamp.

Dyderne med koncentration i defensiven skal for enhver pris tages med, men offensiven var også ganske god. Begge ting bliver der brug for mod Otterup, der er et mandskab vi traditionelt har det svært imod. Ser man de to seneste indbyrdes kampe, så er det faldet ud med to nederlag til fynboerne, men fredag aften i Skive skal den statistik brydes.

”Otterup er et godt mandskab, og er vi der ikke fra første minut, så får vi heller ikke point fredag aften. De bliver ved, og de holder fast i det de er gode til. De spiller med god energi, og praktiserer rigtig meget 7-mod-6 overtalsspillet i angrebet. Det skal vi have styr på, men også deres vekslende forsvarsformationer i 4-2 og 6-0. Jeg tror som altid på to point, ligemeget hvem vi møder, men en god base i defensiven er altafgørende”, lyder det fra Ole, der også så mange gode ting i Randers for en uge siden.

Modstandernes Daniel Ludo er en dygtig træner i rækken, og mødet med Otterup kan også blive en spændende kamp mellem de to stabe omkring holdene.

”Personligt er det en af kampene jeg ser meget frem til, for Simon og jeg bliver også udfordret på trænerbænken, hvor der kan komme flere tilretninger vi skal reagere på. Måske er det os der agerer, så det bliver Otterup der reagerer, men det må tiden vise”, kommer det efterfølgende.

En appel kommer der også til hjemmepublikummet, der på de gode dage er med til at hive sejren til Skive. Hvem husker ikke sejren over Fredericia i efteråret? - Et publikum der gav den på alle tangenter, og fra start var med til at skabe en festlig kulisse.

Selvom det ikke er champagnebold, så kan hård fight og et godt tryk på udeholdet også være netop det der skal til. Vi har konsekvent vist at angrebsspillet sjældent er problemet, men at forsvaret skal kunne sætte proppen i. Derfor håber vi på solid opbakning igennem alle 60 minutter, og i begge banens ender.  VI brænder for at give en god oplevelse den anden vej, og i fællesskab er vi stærkere - det er et faktum.

Der er kampstart fredag aften klokken 20:00, og har I ikke fået sikret billetterne, så kan de købes her. Husk at børn til og med 14 år har gratis adgang i hallen.