Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Så er vi klar igen

Invitation_til_praesentation_af_truppen_1617.jpg
27-07-2016


Torsdag d. 28.juli starter herretruppen op igen efter at have været udstyret med et træningsprogram hvor vi andre har spist masser af sommermad. 

Vores 2 U20 landsholdsspillere er selvfølgelig med til EM i Kolding, så dem ser vi først i uge 32.

Til orientering spiller vi træningskampe startende allerede fredag d. 5.august hvor vi møder det tyske hold NORD HU (Henstedt-Ulzburg) fra 3. Bundesliga i Viborg.
Fredagen efter, d. 12.august spiller vi i FREJA ARENA mod det svenske elitserie mandskab fra Sävehof som bliver den første træningskamp hvor alle vores spillere er til stede, og derefter spillerpræsentation i PWC Loungen.

Allerede onsdagen efter fortsætter vi med at intensivere træningen, og tager derfor i samarbejde med De Blaa Busser på træningslejr i Tyskland fra d. 17-21 august, hvor vi med base i Hagen skal møde 2 tyske 2. bundesligahold, samtidig med at vi får knyttet truppen mere sammen før den spændende sæson der venter.

Knapt kommet hjem fra Tyskland skal vi deltage i den godt besatte træningsturnering i Skjern - Spar Nord Cup (tidl. FTZ Cup, KFUM Cup mm.). Her er vi det eneste deltagende 1.divisionshold, og skal indledningsvis møde TTH Holstebro, torsdag d. 25.august i Sørvad, med to efterfølgende placeringskampe i Skjern i weekenden 27. og 28. august.

og så er vi ved at nærme os sæsonstarten, som ligger d. 17.september på VORES HJEMMEBANE mod Lemvig Thyborøn, meeeen....

Vi er jo stadig med i Santander Cup, og skal møde KIF Kolding København fredag d. 9.september kl. 20.00 i FREJA ARENA i turneringens 1/8 dels finale.

Har du mulighed for at kigge forbi til vores træninger, samlinger eller kampe, så gør det endelig, så vi kan få en god håndboldsnak om en spændende sæson.