Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Så skal vi på den igen

Skive_fh_koege_1_I7Q0129.jpg
Foto: BenjaminChristensenFoto
24-01-2019

To udekampe på en uge er ikke hverdagskost for 1. division herrer i Skive fH - specielt ikke ovenpå en kamp mod AJAX sidste weekend - men det er faktisk tilfældet i den spæde start af 2019.

Onsdagens udesejr i Frederikshavn havde spillemæssigt et større potentiale end der blev forløst, og mod Køge kan det også blive en ubehagelig kamp defineret af tilfældigheder, hvis hver spiller ikke får ramt det helt rette tændingsniveau.

”Køge har drillet flere hold på hjemmebane – blandt andre Odder og Fredericia - så det handler om at gå ind med en anden parathed end i Frederikshavn, hvor jeg synes vi kom med alt for lidt set over hele linjen. Det kan blive en kamp der ligner den forgangne meget, og derfor skal vi også være skarpere i vores aftaler, indstillingen og til opgaven generelt. Generelt handler det om at kigge indad hos hver og én, for gør vi vores ting godt, så har vi gode kort på hånden i Køge”, fortæller cheftræner Ole Bitsch torsdag aften.

Torsdagen har budt på en håndboldfridag ovenpå kampen i Frederikshavn, og ellers er der fuld fokus frem imod udekampen på Sjælland lørdag. Det omvendte opgør i Skive i september var en særdeles tæt affære, og på intet tidspunkt var nogen af mandskaberne foran med mere end 3 mål. Dog scorede Nickolei Jensen med 20 sekunder tilbage til 33-31, og publikum kunne igen trække vejret, inden Bastian Skytte pyntede til 33-32 på måltavlen.

Siden midt i november er pointene kommet i hus med seks sejre i træk, vi har scoret 30+ de seneste 5 kampe, og er samtidig med 480 scoringer det klart mest scorende hold i rækken. Dog har vi samtidig lukket 430 ind i modsatte ende. Siden sejren i Stoholm er det blevet til samme skæbne mod Sydhavsøerne, HØJ, HC Odense, AJAX og Frederikshavn, men det skal på ingen måde blive en sovepude for en trup der emmer af ærgerrighed, og hvor der hele tiden er plads til at finjustere aftalerne. Det var også en følelse man mærkede i omklædningsrummet hos samtlige spillere efter sejren i Frederikshavn.

Målsætningen er at komme med i top tre denne sæson, så der skal præsteres i alle kampe, da både Odder Håndbold og Team Sydhavsøerne indædt vil gøre alt for at komme helt med i sub-toppen af rækken.

Der er kampstart imod Køge Håndbold lørdag eftermiddag klokken 16:00, og kampen spilles i Rishøj Idrætscenter, Skolevej 7, 4600 Køge, hvor Christian M. Ø. Nielsen og Morten Deding Søe passer fløjterne, og Claus Ulrik Nielsen er påsat som observatør.