Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Sæsonens sidste herreliga kamp

Skive_fh_herrer.jpg
15-04-2014

Onsdag aften bliver ikke bare sæsonens sidste herreliga kamp spillet. Det bliver også den sidste herreliga kamp i denne omgang. Skive herrerne er rykket ned i 1. dividion fra næste sæson, og derfor er der kun æren at spille om, når Team Sydhavsøerne i morgen aften kommer på besøg. Mens Skive herrerne fik den på godt jysk "trælse" 4. plads i kvalifikationsspillets ene pulje, er Team Sydhavsøerne sikret 3. pladsen, hvilket betyder at holdet har endnu to kampe, mod 3. pladsen i den anden kvalifikationspulje.

Som tilskuer skal man komme i FREJA Arena denne onsdag aften, for at se drengene spille frit spil. Derudover skal man komme fordi, at der vil være mulighed for at tage afsked med de spillere, som vi på nuværende tidspunkt ved forlader os, og så skal man selvfølgelig også komme i FREJA Arena onsdag aften, fordi at der er GRATIS ENTRE!

Der er altså masser af gode grunde til, at komme forbi FREJA Arena, men ikke mindst skal man komme for at vise drengene sin støtte og for at vise dem, at vi står sammen her i Skive.

Kampen spilles kl. 19.30 og dørene åbnes 1 time før kampstart.

Skive fH