Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Sæsonens sidste lokalbrag!

Publikum_er_tilfredse.JPG
Sådan så det ud til den første nabofighte. Selvom der ikke kommer lige så mange tilskuere til returopgøret i Stoholm fredag klokken 20:00, da hallen meget simpelt ikke er lige så stor, så forventes der stadig masser af folk til det måske sidste lokalopgør i denne omgang. En kulisse disse kampe fortjener.
01-03-2018

Foto: BenjaminChristensenFoto

Weekenden skydes i gang med det opgør vi har glædet os næstmest til i sæsonen. Udekampen i Stoholm er i intime rammer, og den minimale pulje billetter vi blev tildelt er revet væk i forbindelse med den seneste hjemmekamp.

Ønsker man alligevel at se kampen i en dejlig lun håndboldhal, kan billetter købes i døren fra klokken 18:30. Hallens kapacitet er ikke begrænset, så vi anbefaler I kommer i god tid.

Set på det rent sportslige strammer garnet til omkring Stoholms bedrifter i 1. division. ”Frivillighedens højborg” ligner at have 8 point op til ren overlevelse (hvis Mors/Thy som forventet vinder 2. division), imens det ligner play-off pladserne om endnu en sæson i 1. division er fem point væk. Med 6 resterende kampe jagtes der blod, og netop en hjemmekamp mod Skive fH er den fjandboerne allerhelst ville vinde.

”Vi glæder os til at komme til Stoholm på fredag. Ret beset er vi i tabellen havnet lidt i ingenmandsland, så det bliver fedt at komme ud og spille sådan et lokalbrag med alt på spil, mange folk i hallen og intens stemning. Med rivaliseringen klubberne imellem er det en kamp af stor betydning for området, og det så vi for alvor i efterårets kamp. Vi spillede i en fyldt Freja Arena med en vanvittig stemning, og Stoholm har en mindre og mere intens hal, så der bliver med garanti gang i den på og udenfor banen. Det er de her kampe der virkelig udvikler en håndboldspiller, for det er når man virkelig bliver presset mentalt man kan vise forskellen for holdet”, fortæller cheftræner Ole Bitsch forud for fredagens lokalbrag.

Til sidst må man kippe med hatten for Stoholm. At de som klub kan sammenstrikke så stærk en spillertrup på ren frivillighed uden kontrakter, det bevidner om en meget stor lyst til at spille håndbold hos spillerne.

Der er kampstart fredag aften klokken 20:00, og lige her lover vi underholdningseffekten bliver højere end X-Factor på DR1!

Kampen spilles i Stoholm Fritids- og Kulturcenter, og for de nysgerrige er adressen på hallen Søndergade 56, 7850 Stoholm.