Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Sandhedens time lige om hjørnet

Unavngivet.png
16-02-2017

Af Jonas Fangel

Lørdag byder på sæsonens med længder største hjemmekamp. Nordsjælland Håndbold og Skive fH har sæsonen igennem placeret sig som etter og toer, og topbraget er blandt fans og sponsorer imødeset igennem flere måneder. Vi kan med sagligt grundlag forvente det ypperste 1. division kan præstere, når der klokken 16:00 fløjtes op på vores hjemmebane i Freja Arena. Det er Jylland mod Sjælland – Ian Marko Fog mod Ole Bitsch – Johan Mecklenborg vs. Nicolai Nørager osv. - Det kommer til at syde af storhed i Skive.

”Vi glæder os rigtig meget til at skal spille en vaskeægte topkamp. Som jeg også har snakket med drengene om, så er det noget vi SKAL kunne glæde os rigtig meget til. Det er ikke alle der får den chance vi står overfor på lørdag. Vi har for alvor mulighed for at spille os ind i kampen om førstepladsen med en sejr, så det skylder vi enhver at jagte”, forklarer Ole Bitsch.

Interessen for det afgørende opgør har for alvor meldt sig blandt publikum i Skive. I skrivende stund kan vi melde små 150 siddepladser tilbage i Freja Arena. Nordsjælland Håndbolds fans har meldt deres ankomst med 2 busser, så der skal præsteres på alle parametre, hvis Skive fH klokken 17:30 skal stå tilbage med to streger.

”Jeg glæder mig til en fyldt Freja Arena der syder og bobler med forhåbentlig en masse ellevilde tilskuere, som vil give Skive fH den opbakning de har spillet sig fortjent til, men ikke mindst som de får brug for i sådan en kamp.

Skal vi trække os sejrsrigt ud, så handler det om at toppræstere. Vi brænder for det, men der skal handling bag ordene med en mandfolkeindsats, hvilket jeg håber vi med hjemmebanen i ryggen kan få bevist. Man skal finde det rette spændingsniveau og mentale tilgang, og det glæder jeg mig til at se hvordan mange af de unge går ind og håndterer. Det er tydeligt at mærke de får flere og flere hår på brystkassen, så det er jeg rimelig tryg ved”, fortæller cheftræneren.

Selvom at det til tider har set sløjt ud, så peger pilen for tiden en retning ifølge taktikkeren.

”Vi har haft en klart opadgående formkurve over specielt de sidste tre halvlege. Vi har skræntet lidt med diverse ting i januar måned, men så synes jeg absolut vi er på vej i den rigtige retning nu – både med rigtig godt håndboldspil, men også med de rigtig gode enkeltmandspræstationer. Vi kan forhåbentlig bygge ovenpå i en kamp imellem 2 rigtig gode mandskaber”.

Har du endnu ikke købt din billet til topbraget, så kan du sikre den via linket her.