Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Sejr i testkamp mod Mors/Thy

image.jpeg
07-06-2016

Vores nye cheftræner fik en sejr i sin debutkamp.

Ole Bitsch indledte trænergerningen i Skive fH med en smal 1 måls sejr over naboerne fra Mors/Thy i en egentlig fint spillet sommertræningskamp.

Udgangspunktet var træning af den nye 7-6 regel, og det faldt blandet ud for begge hold. Der opstod undervejs situationer i kampen hvor et af holdene kunne score i et tomt mål, så det kræver stor boldsikkerhed i angrebsspillet og bedst en scoring, hvis der ikke skal indkasseres et hurtigt mål i egen ende.

Vores hold var idag uden 5 af de kommende spillere, og to af de nye deltog i kampen. Både Tobias Rasmussen og Nicolaj Søndergaard slap fint fra debuten med hhv. 5 og 2 mål, og en fin indsats. 

Generelt kunne man mærke en stor spillelyst og med Andreas Toudahl, der ligeledes debuterede som spillende assistenttræner, som topscorer var det en fin sommerkamp, der dog ikke endnu kan give den rigtige indikation af holdets styrke, men vi er kommet godt igang.

Skive fH - Mors/Thy Håndbold: 27-26 (13-11)

Skive fH målscorere:

Andreas Toudahl 7(3), Tobias Rasmussen 5, Mads Øris Nielsen 5, Jakob Lauridsen 3, Nicolaj Søndergaard 2, Daniel Guldsmed 2, Dennis Albæk 1, Mads Johansen 1, Andreas Bertelsen 1

Sidste sommertræningskamp mod Skanderborg Håndbold spilles i Skanderborg 14/6.