Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Styrketest mod oprykningskandidat

Guldsmed_afslutter.JPG
12-09-2017

På lørdag venter en af de sværeste opgaver i sæsonen. Efter en bustur til Sjællandske Ringsted krydser Skive-tropperne klinger med Christian Dalmoses drenge. Begge hold var i seneste sæson tæt på at rykke i ligaen, men ligesom tilfældet var for vores egne gutter, så blev det ved lige ved og næsten. TMS Ringsted led i den forbindelse 2 nederlag til Skanderborg Håndbold.

Begge hold har en stærk tro på egne evner, og imens TMS-chefen Dalmose spår at hans tropper vinder 1. division, så er der en lignende tro på Skive fH fra cheftræner Ole Bitsch og hele mandskabet, hvorfor det også er det officielle sæsonmål.

Med hjemmebanen i mente tager TMS Ringsted sig af en svag favoritrolle i weekendens opgør, men det betydet på ingen måde vi smider os på ryggen.

”Det er et af de hold alle 1. divisions cheftrænere har peget på skal med i pladserne omkring ligaopspil, og jeg føler mig overbevist om at Ringsted går en god sæson i møde. Vi er mange om buddet til den øverste plads, men Ringsted er utvivlsomt et godt mandskab med en god rutine og stærk hjemmebane. De virker til at have et økonomisk fundament til at gøre det rigtig fint, men omvendt synes jeg også at vi er stærke på mange fronter. Det bygger jeg blandt andet på en solid og stabil præstation mod Otterup HK i premieren, og den vil vi forsøge at bygge videre på”, forklarer Ole Bitsch efter tirsdagens eftermiddagstræning.

Ligesom i debutkampen mod Otterup HK i søndags, så er der rigtig gode betingelser hos Skive-truppen for tiden. Alle forventes med i bussen, så bredden kan forhåbentlig blive en fordel for Limfjordsklubben.

”Vi har mange strenge at spille på, og så er det op til trænerteamet at få blandet spillekortene rigtigt. Dem der har haft småskavanker i opstarten er bedre og bedre med, og det gør også at vi over de sidste 10-14 dage har kunnet træne med større kvalitet og intensitet, samt der er kommet mere fysik og power ind i vores træningspas” lyder ordene fra en spændt cheftræner.

”Det bliver en god kamp, og vurderet på sidste sæsons 2 opgør mellem Skive fH og TMS Ringsted, så var det vel noget af den bedste reklame for 1. division. Det er et af de opgør vi virkelig skal glæde os til at spille, for der bliver masser af intensitet og drama. Jeg tror at vi har redskaberne til at kunne trække os ud som de store, men der er ingen tvivl om, at når man har spillet mod Dalmose flere gange, så skal man også være forberedt på hvad som helst. Hele paletten kommer fra Skive – vores mål er at få sejren med hjem”, slutter Ole Bitsch.

Vi håber at se kendte ansigter i Dansk Kabel TV Arena lørdag klokken 16, men sidder du midt i en fødselsdagsfest, så er der ingen grundt til at fortvivle! 

Divisionsforeningen har nemlig lanceret en ny livescore-del, og den kan du finde her:  http://tophaandbold.dk/sfh