Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Kamp til stregen

Skive_fh_herrer.jpg
12-12-2013

På forhånd var betingelserne ikke de bedste. Et stort nederlag i Skjern - det største i vores tre sæsoner i ligaen - og så en hjemmekamp mod de danske mestre fra Aalborg Håndbold. En svær kamp ,og så uden profiler som de skadede Henrik Jepsen og Stefan Nielsen, og ydermere en tvivlsom topscorer Nickolei Jensen, der ikke havde trænet siden Skjern-opgøret.

Men efter en flot indsats måtte vi - endnu engang - tage til takke med et hæderfuldt nederlag, denne gang på 25-26, efter 14-14 ved pausen. Efter et par føringer til os i starten af kampen, var det gæsterne der tog over, men et par scoringer i slutningen af halvlegen gav 14-14 ved pauseteen.

I anden halvleg var det for det meste igen Aalborg i spidsen, dog aldrig med mere end et par mål. Midt i halvlegen kom Ole Erevik på mål, og han havde en tre-fire store redninger bl.a. på et straffekast, hvilket gav nordjyderne en føring på 24-20 - kampens største. Vi fightede dog videre, men helt tæt på på sejren kom vi aldrig. Således blev kampens sidste mål scoret af Kris Johansen med 17 sekunder igen, og så kunne Aalborg "drible" de sidste sekunder ud af kampen.

Men en god indsats inden de livsvigtige kampe her i december, hvor den næste allerede er på søndag klokken 16.30 i FREJA Arena, hvor GOG kommer på besøg.

 

Skive fH - GOG 25-26 (14-14)

Målscorere SfH: Nickolei Jensen 8 (6), Kris Johansen 4, Christopffer Cichosz, David Kocemba og Marius Hovde Andersen 3, Anders Mose 2, Dennis Albæk og Nichlas Bruselius 1. AaH: Håvard Tvedten 9 (4), Mad Mensah 6, Johan Jakobsson 5.

Udvisninger: SfH: 6 x 2 min. AaH: 6 x 2 min.

Tilskuere: 575.