Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Sidste grundspilskamp for herrerne

Skive_fh_herrer.jpg
01-03-2014

Årets første forårsdag byder på sæsonens sidste kamp i grundspillet. Da der denne lørdag spilles den sidste runde i herreligaen, er det sådan, at alle håndboldligaholdene spiller på samme tidspunkt. Det vil derfor være muligt at følge en masse spændende liveopdateringer fra kl. 17.10, hvor kampene fløjtes op.

Skives ligaherrer skal på udebanetur til Kolding, hvor ligaens førsteplads KIF Kolding København venter.

For at sige det som det er, så kan vores lokale ligaherrer vist kun overraske og begge hold vil stadig gerne have de to point. Med kun et point ned til Skjern Håndbold, vil KIF Kolding København med sikkerhed kæmpe for de to point og for at slå sig fast på 1. pladsen. Imens ligger Skive fH a point med Nordsjælland. Så to point til Skive herrerne, vil også sikre os 12. pladsen, hvilket betyder at der føres et point med over i nedspillet.

Udover at Skive fHs herrerhold skal fokusere på at slutte godt af med grundspillet, er det også vigtigt at få fundet en rytme, så spillerne føler sig klar til nedspillet, som starter den 15.-16. marts.

Kampen spilles som skrevet 17.10 og kører man ikke selv turen til Kolding, kan kampen følges via liveopdateringer på www.hbold.dk eller Tophåndbold appen.

 

Skive fH