Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Sidste kamp med klikken

Noerager_playmaker.jpg
Her i første aktion for Skive fH mod netop KIF Kolding Købehavn. På fredag afrunder Nørager og flere andre spillere tiden i klubben for denne gang.
09-05-2018

Fredag aften klokken 19:00 spilles de sidste 60 minutters håndbold i sæsonen 2017/2018, når Skive fH’s 1. divisions herrer hjemme tager imod ligaholdet fra KIF Kolding København i Santander Cuppens 6. runde.

Det er på mange punkter en stor kamp, for vi tager afsked med en række spillere der næste sæson er i andre klubber, kårer sæsonens bedste førsteholdsspiller, men hylder også vores talentfulde ungdom. Rigelig med grunde til at komme til sæsonens sidste salut i Freja Arena.

For Nørager faldt tankerne tirsdag tilbage på starten i Skive fH. Første gældende kamp som ny Skive-spiller i september 2016, og her var modstanderen ligeledes Bo og Co. fra Kolding-egnen.

”Min første betydningsfulde kamp i klubben var imod KIF Kolding København, og nu slutter cirklen med endnu en pokalkamp på hjemmebane mod selvsamme klub. Det bliver selvfølgelig specielt at takke af, og jeg håber der kommer mange i hallen. Jeg vil gerne sige farvel til de forskellige personer i og omkring klubben – ikke kun holdkammerat og trænere, men også de frivillige. I mine to år er jeg blevet taget enorm godt imod, så jeg håber vi kan give en rigtig god kamp for alle, samt få mulighed for at sige pænt farvel hele vejen rundt”, forklarer Nicolai Nørager, der efter denne sæson skifter til det nyoprykkede ligahold fra TMS Ringsted.

Sportsligt vil det være en kæmpe skalp at konkurrere på lige fod med profilerne i den tidligere traditionsklub, og favoritværdigheden tipper derfor også til fulde deres vej. Har man fulgt lidt med i slutspilskampene på tv, så har man også kunnet se KIF Kolding København besejre Nordsjælland Håndbold 2 gange, men også på hjemmebane besejre semifinalisterne fra GOG Håndbold.

Blandt spillerne er der tiltro til egne evner, men man er samtidig bevidst om det naturlige styrkeforhold mellem liga og 1. division.

”Vi prøver engang imellem at være underdogs i 1. division, men i forårssæsonen har vi vist det passer os fint at spille frit. Jeg tror på vi kan drille Kolding. Vi har forberedt os fint de seneste par uge, og vi ser også hvor mulighederne er. Så håber jeg vi kan udføre det fredag.

Det bliver en stor udfordring. Det er et ligahold der har været med i slutspillet, og de har gjort det rigtig fint. Samtidig er det lang tid siden vi har været i kamp. Vi skal være klar fra start, for de kommer med et rigtig højt tryk, og vi har ligget stille den sidste måneds tid.

Det har mentalt været rart at komme lidt på afstand efter en lang sæson, men fysisk er der blevet arbejdet meget godt på hele vejen rundt i perioden siden sidste kamp. Det giver en masse at komme væk fra håndbolden, og vi har glædet os til at komme til træning igen. ”, lyder det fra selvsamme Nørager.

Der kan stadig købes billetter til pokalopgøret her.