Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Sidste københavnertur i sæsonen

Jubel_paa_baenken.png
30-03-2017

Efter nederlaget i weekenden er det tid til selvransagelse. Lørdag venter den uden tvivl bedste chance for at svare igen, når turen for sidste gang i sæsonen går over Storebælt. Her er modstanderen Ajax København på Vesterbro.

Skive står dog stadig med trumferne på hånden i 1. division, og en sejr vil cementere den andenplads vi så gerne vil have. I tilfælde af andenpladsen bliver TM Tønder hurdlen i oprykningsspillet, imens Skanderborg Håndbold skal møde nummer 3 fra landets næstbedste række. Lige nu er det dog ikke disse tanker der præger Ole Bitschs hoved – vi skal bare slutte højest muligt.

”Vi vil rigtig gerne gøre vores arbejde færdigt - så tingene bliver gjort ordentligt - men vi skal også bevise præstationen på Sydhavsøerne var en enlig svale. Vi trådte i den grad ved siden af, men det har vi i sinde at revanchere på energien, motivationen, men ikke mindst indsatsen. Jeg forventer at sende en flok sultne Skive-drenge på banen”, fortæller cheftræner Ole Bitsch, som i denne uge har taget fodboldopvarmningen væk fra træningerne. Nu drejer det sig om håndbolden.

Der er specielt 3 spillere hos lørdagens modstander i Skive-kikkerten.

”Ajax København er et hold der spiller rigtig friskt til, og som er stærkt eksemplificeret ved nogle individuelle kvaliteter omkring Tobias Jørgensen og Jonathan Mollerup, der er de helt store omdrejningspunkter for deres mandskab. Derudover har de også en dygtig spilstyrer i Casper Overgaard, men generelt spiller de rigtig positiv og tempofyldt håndbold over hele paletten”, fortsætter Ole Bitsch.

Selvom en sejr vil være særdeles kærkommen ovenpå den foregående weekends hårde oplevelse, så skal der logisk også tænkes fremadrettet.

”På skadesfronten slider vi med lidt småting i øjeblikket, og det må vi se hvordan ser ud efter træningen i morgen. Som sådan har vi med top tre-placeringen nået det helt store sæsonmål, og nu spiller vi efter at få den ”svageste” modstander fra ligaen. Når det er sagt, så tager vi ingen chancer, hvis der skulle være nogen der bøvler med et eller andet”, fortæller Bitsch.

Taktik kan vi snakke om længe, men et taktisk oplæg sikrer ikke marginalboldene man skal kaste sig for at nå. De bolde bliver ALTID vundet af det mandskab der rammer tændingsniveauet, og ikke mindst har viljen til at ville det et my mere. Også det har været på listen hos cheftræneren.

”Jeg synes at der er meget kvalitet i den her trup, så om vi mangler en enkelt eller to, det ser jeg ikke som afgørende for at kunne præstere. Der er nogen andre der må steppe op, og vise at de har lyst til at få mere spilletid. Gejsten skal bærer værket”, forklarer cheftræneren.

Der er kampstart i Bavnehøj Hallen lørdag klokken 14:00. Adressen er Enghavevej 90, 2450 København SV, og du kan beholde "tegnedrengen" i baglommen - Ajax Købenavn giver gratis entré!