Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Sidste sæson med Ole Bitsch ved roret

Ole_Bitsch-(2).JPG
Foto: BenjaminChristensenFoto
22-11-2018

Pressemeddelselse Skive fH - d. 22/11-2018

Ole Bitsch stopper med udgangen af denne sæson i Skive fH, hvor han har haft sin gang de seneste 3 sæsoner. Ole har haft hvervet som cheftræner i efterhånden mange år - både i Randers og Skive - og med 2 børn og kone er behovet for mere familietid en faktor i det store regnestykke.

Ønsket om at være mere sammen med familien er forståeligt fra klubbens side, og dermed er begge parter nået til enighed om at ophæve kontrakten ved sæsonafslutningen, hvorfor både Ole og klubben vil gøre deres bedste for at slutte tiden på bedste vis.

 

Ole har haft stor indvirkning på klubbens udvikling de sidste år og siger selv:

 "Jeg har været utrolig glad for min tid i Skive, hvor jeg har mødt og samarbejdet med en masse fantastiske mennesker, fået venner for livet og er blevet mange erfaringer rigere. Men med en presset hverdag og en familie, som jeg ønsker at tilbringe noget mere tid sammen med, er jeg kommet frem til den konklusion, at indeværende sæson er min sidste i Skive FH. Jeg vil stadig gerne være træner, men så skal det være noget der nærmer sig fuldtid eller evt. lokalt hvor jeg bor. Jeg ønsker Skive fH alt muligt held og lykke i fremtiden - og hvem ved, måske krydses vores veje en dag igen." 

Direktør Peter Andersen sætter følgende ord på tiden med Ole Bitsch ved roret:

”Ole har været i klubben i snart 3 år, og har været med til at løfte barrieren for vores setup. Vi er med i top-18 i Danmark, har et attraktivt håndboldprodukt på eliteplan og det skyldes bl.a. Ole og hans tilgang til træninger og kampe. Vi ønsker Ole det bedste, ikke mindst gode tider med familien i højsædet.”

 

Eventuelle spørgsmål kan stilles til direktør Peter Andersen på  50 55 95 00 eller bestyrelsesformand Mogens Garder på 40 70 96 32.

Sportslige hilsner fra

Skive fH