Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

SIF-SfH er noget ganske særligt!

StoholmSkivehandbold_I7Q08721.jpg
Foto: BenjaminChristensenFoto
15-11-2018

Skive fH mod Stoholm er igen blevet et stort lokalopgør, og det ses også på interessen for fredagens opgør på udebane, ligesom vi så det i sidste sæson. Kører man til udebanekamp fredag aften, så når motoren knap at blive varm, for kun knap 14 kilometer adskiller de to haller i landets næstbedste række.

Over 100 Skive fH-fans vil være på plads i den lille intense hal - heraf 50 til vores udsolgte før-kamps arrangement i et lånt lokale - og hjemmeholdet viste også en flot kulisse i seneste hjemmekamp mod TM Tønder. Den kamp har sat lidt fut i fejemøget, for senest besejrede ”de hvie” fra Stoholm Køge Håndbold på udebane, og sikrede sig dermed sæsonens 2 første point i 9. spillerunde.

Medbring blå trøje, horn, skrallere og en velsmurt stemme, for det her er det absolut største lokalopgør 1. division byder på! Det handler om at være klar fra start, så vi sammen kan gøre det til den sjoveste udebanekamp i sæsonen.

Vil man opleve kampen og stemningen, så handler det formentlig om at troppe op tidligt. Billetter sælges ifølge Stoholm i døren, og det bliver tætpakket.