Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Sikker sejr over Odder Håndbold

26102016BCF_Skive_Haendbold_mod_frederikshavn011.jpg
02-10-2016

TREDJE SEJR EFTER FIN INDSATS

Fredag aften spillede vi tredje kamp i sæsonen, og den anden på hjemmebanen i FREJA Arena, og efter en til tider udmærket præstation så kom den tredje sejr. Modstanderne var ikke uefne Odder Håndbold. Vi sad på modstanderne fra start - Odder havde deres eneste føringen ved stillingen 2-1 - og kun lidt ukoncentration i peroder, og en del udvisninger, gjorde at sejren ikke blev større.
Tre spillere gjorde sig positivt bemærket - Nicolaj Nørager spillede endnu en god kamp på playmakerpladsen, og så viste venstre back Tobias Rasmussen, endnu en gang sit potentiale, Men en overstrålede dog dem begge, nemlig Jesper Sørensen i målet, der nåede hele 20 redninger, og som fortjent blev kåret som kampens spiller.
Midt i anden halvleg var vi ved at punktere kampen - førte 20-12 - men masser af udvisniger betød at gæsterene gik til 20-16, men siden blev kampen dog effektivt lukket.

Skive fH - Odder Håndbold 25-19 (11-7)
Målscorere SfH: Nicolaj Nørager og Tobias Rasmussen 6, Dennis Albæk 4, Daniel Guldsmed og Mads Øris 3, Mathias Bitsch, Andreas Toudahl og Patrick Sanggaard 1. Odder: Nikolaj Læsø 6. Mads-Peter Poulsen 4.
Udvisninger: SfH. 7 x 2 min. Odder: 3 x 2 min.
Tilskuere: 487