Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Sikker sejr i det sønderjyske

dame7.jpg
15-03-2014

Sejren var aldrig for alvor i fare, da Skive fH´s kvinder her lørdag aften var på besøg i Aabenraa Idrætscenter. Modstanderen var SønderjyskE der desperat skulle bruge en sejr for at slippe væk fra sidstepadsen - og nedrykning.

Der var nu aldrig den store tvivl om hvor sejren skulle havne. Efter at sønderjyderne var med til 6-6 rykkede Skive fH fra, og kunne gå til halvleg med en komfortabel føring på 16-9. Det var storspil i målet af Julie Gade der var den største årsag til føringen, bl.a parerede hun to straffekast.

I anden halvleg fortsatte Skive fH det fine spil, selv om der ikke var megen modsvar fra hjemmeholdet. Med 12 minutter igen førte man 26-14, inden autopiloten for alvor blev slået til. Det benyttede hjemmeholdet sig af ved at vinde de resterende minutter med hele 10-2. Sejren var dog aldrig i fare, og hjemmeholdets reduceringer skyldtes mere eller mondre også at Skive benyttede hele bænken.

SønderjyskE - Skive fH 24-28 (9-16)

Målscorere SfH; Olivera Jurisic 9 (4), Jane Schumacher 6, Stine Bodholt Nielsen og LIne Haugsted 3, Anne-Katrine Danielsen 2, Matilde Nielsen, Ilda Kelpic, Matilde Kristensen, Katrine Hansen og Mette Jensen 1.

Udvisninger; SE: 3 x 2min. SfH: 5 x 2min.