Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Sikkert videre i Santander Cuppen

P_20180219_202438_vHDR_On.jpg
19-02-2018

Sikkert videre i Santander Cuppen

I en feststemt Rørkjærhallen skulle hjemmeholdet fra Serie 1 i aften sørge for en festlig stemning. Med lys og lyd sørgede IF92 for en kulisse der kunne få flere hjemmebaner i 1. division til at blegne.

Inde på banen stod det hurtigt klart spørgsmålet om hvilket hold der gik videre var afgjort. Lynhurtigt blev det til en solid føring, og herfra gjaldt det så om at få mest muligt ud af kampen. Stor respekt skal dog lyde til de mange fremmødte der bidrog til en rigtig flot kulisse, og inde på banen gav et hårdtkæmpende hjemmehold aldrig op.  

Fra start prøvede Skive Tobias Rasmussen af i en fremskudt 5-1 formation, og cirka halvvejs afløste Jacob Aaquist på denne position.

Til dagens kamp var Jeppe Kjærulff, Nicolai Pugholm og Jacob Weinreich ikke i truppen, og derudover Nikolaj Søndergaard se kampen fra bænken. Mads Lynggaard fik en masse spilletid, og i målet blev det også til en del spilletid for Mads Primdahl, imens Jacob Aaquist viste sig frem som tovejsspiller på højre back.

10-20 til pausen skulle udbygges i anden halvleg, og en rolig træningskamp blev kørt sikkert i garagen med det vigtigste fokus – vi undgik skader.

Resultatet på tavlen stod ikke som det vigtigste, men 24-42 sender os sikkert i 6. runde af Santander Cuppen.

 

Målscorere for Skive fH:

Mathias Bitsch 9

Rasmus Kier 8

Nicolaj Nørager 6

Mads Lynggaard 4

Daniel Guldsmed 4

Tobias Rasmussen 4

Andreas Toudahl 3

Jacob Aaquist 3

Tobias Jørgensen 2

Patrick Sanggaard 1