Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Simon fortsætter

_P2V0376.jpg
19-04-2015

Simon Sørensen og Skive fH forlænger cheftræneraftale

 

Det er i forlængelse af glæden over den nylige Boxer Herreliga status meget glædeligt at kunne meddele, at Cheftræner Simon Sørensen også står i spidsen for Skive fH’s herrer i den kommende sæson.

 

Det vil dermed være Simons 4. år i Skive fH og bestyrelsesformand Mogens Garder er stolt over den indgåede aftale: ”Simon er om nogen manden der har fået os tilbage i Ligaen. Han har med overblik, engagement og taktisk forståelse formået at hive det bedste ud af spillerne i de sidste mange kampe inden oprykningen. Dette er selvfølgelig ikke kun hans fortjeneste, men han har været ansvarlig for det sammen med teamet omkring herreholdet, og han har i dén grad løftet opgaven.”

 

Simon Sørensen udtaler selv: ”Skive fH og jeg selv er et godt match. Klubbens og mine værdier er identiske når det drejer sig om håndbold på øverste niveau. At færdes i Danmarks største håndboldklub giver jo en dagligdags opfattelse af at være med til at gøre en forskel, og i mit tilfælde er det givende at være i en klub, hvor der bliver stillet krav mange kanter, fra frivillige til bestyrelsesmedlemmer.”

 

Direktør Peter Andersen fortsætter: ” I Skive fH’s optik var der kun 1 træner vi gerne ville have til at stå for vores herreligahold, og det var Simon. Til trods for et stort forventningspres har Simon altid evnet at tage helhedsbetragtning og det har i den grad været værdsat. Herudover har vi oplevet et stort engagement omkring bl.a. klubbens ungdomsarbejde og øvrige aktiviteter til stor glæde for vore medlemmer. Menneskeligt er Simon et rigtig godt eksempel for hele vores ungdomsafdeling og jeg ser frem til minimum endnu en sæson med Simon i klubben.”